|

Сидеров в Хасково: ГЕРБ, ДПС, ББЦ и останалите са разклонения на една и съща мафия

В Хасково Сидеров показа за първи път брошурата „Какво направи АТАКА за 1 година в 42-то НС”

Стотици българи посрещнаха ли­дера на АТАКА Волен Сидеров и в Хасково в сряда. Пред събралото се множество председателят на пар­тията сподели, че след обиколката му в Смолянския край си е направил извода, че регионът е „превзет” от новата коалиция ДПС и ГЕРБ.

„Това не са пресилени думи, а факти, които установяваме. Има и друга клика, която имитира ГЕРБ. Това е ББЦ на Бареков, която със същите мафиотски методи е ку­пувала гласове и цели секции на по­следните избори. Това е дива кри­минална вакханалия, на която може да й се сложи край само ако АТАКА управлява и сложи на място тези престъпници, явяващи се полити­чески лидери”, заяви Сидеров пред хасковлии. Докато е пътувал за срещата, патриотът е минал през Асеновград, където по времето на гербаджийския кмет е построена огромна джамия с две минарета. На мястото на джамията преди е има­ло болница. „Затова казвах години наред, че управлението на ГЕРБ е по-депесарско от ДПС”, коментира още Сидеров.

Залата в Хасково се оказа тясна за всички, желаещи да се срещнат със Сидеров

По думите му пък партията на Бареков е пълна имитация на Бори­совата клика. Той попита защо на всеки предизборен плакат пише, че купуването и продаването на гла­сове е престъпление, а в същото време нито един прокурор, полицай „не хвана за ушите Бареков, Бори­сов, Станишев, Местан и тези, кои­то купуваха гласове. „Единствено АТАКА не е купувала никога гласове и този факт го знаят добре мафии­те, които се наричат партии. На 5 октомври отново ще се появят с пачките пари да купуват цигански, мюсюлмански, но вече и български гласове. Все повече българи оти­ват и се продават я на дудука, я на мутрата, защото им дали по 50 лева. След това обаче четири годи­ни продължава ограбването на Бъл­гария”, обясни още Сидеров.

Сидеров и симпатизанти на АТАКА в Хасково

Националистът показа книжка от 70 стр. със заглавието: „Какво на­прави АТАКА за 1 година в 42-ото Народно събрание?”. В нея са опи­сани всичките 31 законопроекта, 25 проекторешения, 3 декларации и 146 въпроса към министри от ка­бинета „Орешарски”, които АТАКА е поставила в парламента само за една година.

„От общо 59 наши предложения бяха приети само 7, всъщност 5, тъй като Конституционният съд върна две. 12-те конституцион­ни съдии си сложиха един огромен позор на лицето”, коментира той и припомни, че КС обяви за проти­воконституционно решението за налагане на мораториум върху придобиването на българска земя от чужденци и отмени наложената таксата върху приходите от ВЕИ- та.

„Предлагахме минималната пен­сия да се вдигне. ГЕРБ, БСП и ДПС го отхвърлиха. Предлагахме да се отворят 3 и 4 блок на АЕЦ „Козло­дуй”. ГЕРБ, БСП и ДПС го отхвърли­ха. Предлагахме 17-ти май да бъде ден за поклонение пред геноцида на българския народ по време на Османското робство. И това еди­нодушно бе отхвърлено”, изреди Сидеров.

Той призова хората да внимават дали отново ще качат мафията на главите си, която да ги стис­ка за гушата още четири години. „Най-после трябва да разберете, че ГЕРБ, ДПС, БСП, ББЦ, НФСБ-та, РЗС-та са разклонени от една и съща мафия. Те всички следват колониалния път, искат вие да бъдете евтина работна ръка, а не с нормални европейски доходи хора. Те работят за една и съща цел – България да стане плацдарм и оттук американски самолети да излитат, да водят война срещу нашата освободителка Русия. Ние това не го искаме”, категоричен бе пред хасковлии идеологът на АТА­КА.

В заключение той каза, че ще ста­нат по-зле нещата в България, ако народът сложи на главата си бо­ковци, барековци, дудуци и прочие пасмина, която не знае нищо друго освен да смуче кръвта на българи­те. „Твой ред е, български народе, да се събудиш и да решиш кой да те управлява. Ти имаш тази сила да го направиш. Ако не стане така, ще те управляват пак купените ци­гански гласове и чалмите”, заключи Сидеров.