|

Сидеров пред благоевградчани: Ако не беше черната пропаганда, АТАКА щеше да взима 30% на избори

АТАКА е инструментът за разбиване на колониалния сценарий в България, заяви Сидеров пред благоевградчани

Лидерът на национа­листите Волен Сиде­ров и колегата му от АТАКА Илиан Тодоров се срещнаха и с жители на Бла­гоевград тази седмица. Там те бяха посрещнати радушно от стотици граждани, активисти и симпатизанти на единствената патриотична партия в България.

В словото си Сидеров акцен­тира върху редица проблеми, довели до обедняването на българския народ. Националист №1 беше категоричен, че с по­зициите, които заемат казион­ните медии и социологическите агенции, са преки участници в ограбването на България. Те оф­ормят общественото мнение в посоката, която им е продик­тувана отвън. „Ако не беше чер­ната пропаганда срещу мен от 10 години насам, АТАКА щеше да взима по 30 и повече процента на избори, а не 7-8-9 %. И няма­ше да ни мачкат, и винаги да ни отписват преди всички избори”, отсече Сидеров. Патриотът до­бави, че и след избори наглостта, алчността и лъжите на същите медии и социолози ги амбицира да продължат с деформацията на общественото мнение и да са особено активни срещу АТАКА. „Продължават да манипулират и да плюят по нашата политическа сила. Защо? Защото може би АТА­КА приватизира България? Може би АТАКА разсипа индустрията? Или АТАКА направи неизгодните договори, за които всички пла­щаме? Не. Не ги направи АТАКА”, възмути се националистът. Си­деров припомни, че виновни за краха на България са управлява­щите в последните 25 години, а медиите са техни съучастници. Той отправи апел към присъст­ващите да бойкотират бТВ, Нова ТВ, ТВ7 и Канал 1, защото те лъжат и заблуждават българския зрител. „Хайде да видим какво ще стане, ако не гледаме турски сериали! Дали пък няма да ни се проясни съзнанието и да мислим малко по-трезво. Хайде да видим, ако не гледаме кретенски шоу програми, идиотски риалитита и прочее! Дали пък няма да станем малко по-свестни, вместо да за­приличаме на някакви животни, които се радват на абсолютни просто­тии и кретенизъм. Те лумпени­зират народа по този начин”, призова Сидеров.

Идеологът на АТАКА изрази притеснението си, че Бълга­рия е на прага на политическа криза и предстоящите парла­ментарни избори надали ще променят нещо и ще доведат до стабилност страната. Той прогнозира, че в близко бъдеще ще се влиза от избори в избори и това ще продължи, докато българският народ не осъзнае, че е време за скъсване с колони­алния модел и връщане на дър­жавното участие в основните отрасли. „АТАКА е инструмент за нарушаване на сценария на тези, които се опитват да овладеят света, в частност и България, да превърнат хората в роби, да колонизират страните, да използват евтина работна ръка”, посочи Сидеров.

Волен Сидеров и Илиан Тодоров от АТАКА поднесоха венец на паметната плоча на Апостола на свободата Васил Левски в двора на църквата „Свето Въведение Богородично” в Благоевград

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сидеров и общинският координат ор на АТАКА за Благоевград Георги Ковачки положиха венец на паметника на майор Иван Орлински , освободил Горна Джумая от османско робство

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лидерът на АТАКА и депутат ът от 42-то НС Илиан Тодоров поднесоха венец на паметника на Гоце Делчев в Благоевград