|

600 000 души получават 140 лв. пенсия, АТАКА иска тя да е поне 500 лв.

Сидеров със симпатизанти на АТАКА в Дупница

 

С традиционна българска музика национа­листите от гр. Дупница посрещнаха основа­теля на партия АТАКА Волен Сидеров и де­путата от 42-ия парламент Илиан Тодоров. В препълнения клуб на патриотите Сидеров вдъхна увереност, че надежда за бъдещето на страната ни има, но пътят към това мина­ва през скъсване на оковите на колониалното робство.

„Около 600 хил. души в България получа­ват минимална пенсия. В 42-ия парламент от АТАКА предложихме тя да се индексира със средноевропейската”, припомни Сидеров. На­ционалист №1 констатира пред гражданите, че казионните медии не са отразили това им предложение. Според него тяхна е ролята много от българите все още да не са запозна­ти с дейността и предложенията, които пра­ви АТАКА. Това затъмнение е факт, защото патриотичната партия единствена има ясно изразена политическа програма от 10 години насам. „Някой друг да излезе и да покаже какво е правил през тези години. Бареков е свирил на дудук, когато аз пишех статии и правих политика; Борисов въртял маркуча в пожар­ната, а след това бухалка­та, за да събира рекета като сикаджия; Ста­нишев е бил някакъв юноша бледен и не е знаел на кой свят живее и т.н.”, заяви Сидеров и добави, че като журналист и след това като политик е разработвал програмата на АТАКА и е последователен в работата си.

Патриотът изрази увереност, че АТАКА за пореден път ще се прояви в ролята на будител на българите, защото само нацио­налистите имат реална представа какво трябва да се направи в сегашната полити­ческа обстановка. Патриотите се обединиха около мнението, че единствено чрез масово гласуване ще се намали влиянието на купения вот от страна на зависимите от Турция пар­тии като ГЕРБ, ДПС и „България без цензура“.