|

АКАДЕМИК КУРТЕВ АПЕЛИРА: БЪЛГАРИ, ПОДКРЕПЕТЕ АТАКА! ТЯ Е ЦЕНТЪРЪТ НА БУДНАТА БЪЛГАРСКА МИСЪЛ

 

Акад. Куртев призова българите да се вслушат в думите на Сидеров

Българи, опомнете се! Ако това не стане, вие сте загубени. Вие ще загу­бите не само вярата си, почвата, вър­ху която е израснала България, но вие ще изгубите и езика си след време. Ще започнете да посещавате други хра­мове. Ще загубите връзка с миналото си и основата ще се разпадне под вас. АТАКА е автентичен център на буд­ната българска мисъл. Ако вие не ги подкрепите сега, сте загубени. Напра­вете така, че да сте достойни за себе си. Бъдете малко по-смели! Направете сериозна крачка в живота си. Ще ви бъдат благодарни поколенията. Това призова българския народ светов­ноизвестният пианист акад. Атанас Куртев. Той бе гост в предаването „Нелелник” по ТВ АЛФА с водещ лиде­ра на АТАКА и водач на партийните листи във Варна и София Волен Сиде­ров.

Музикантът беше категоричен, че днес в обществото ни хората са ма­нипулирани с цел да бъдат объркани и да загубят ориентир. Всичко това се прави, за да не може българинът да си даде сметка колко тревожно е положението в страната. Лидерът на АТАКА потвърди, че манипулациите наистина са големи и е трудно да се ориентираш в потока от информа­ция. Той заяви, че хората трябва да се освободят от страха и да се просве­щават.

Сидеров попита акад. Куртев какво би казал на тези, които сега растат в България, и които се колебаят дали да останат тук. Пианистът е на мнение, че е срамно човек да се остави да бъде манипулиран и да бъде без позиция. По думите му страната ни е застрашена от глобалистки захвати, които сега се прилагат в Украйна. Там целта е да се отгледат послушни хора. „Какво правят българските правителства напоследък? Те са на колене. Защо ние, българите, да сме по-лоши от унга­рците, от чехите или словаците? Просто не сме се събудили напълно“, запита акад. Куртев.

Той пожела народът бързо да се събуди и да подкрепи тези, които по­казват правилния път на България. По думите му АТАКА трябва да вземе се­риозен дял от предстоящия вот.