|

БЪЛГАРСКИ МАЙКИ ПРЕД СИДЕРОВ: БОЙКО, БАРЕКОВ, ВМРО и НФСБ НИ ИЗЛЪГАХА И УПОТРЕБИХА!

 

Маргарита (вляво) и Анета искат детските надбавки да са поне 300 лв., както и учебните часове да започват с молитва, за да съхраним вярата си

Лидерът на АТАКА Во­лен Сидеров коментира в авторското си преда­ване „Неделник“ по АЛФА ТВ геноцида над българ­ската майка, ниската раж­даемост и демографския проблем на България. В студиото гостуваха две български майки – Маргари­та Косева и Анета Шарко­ва от Девин.

Двете споделиха, че държавата не прави нищо за децата и с всеки изминал ден става все по-трудно да се отглежда поколение. Държавата отпуска по 35 лв. на месец, като 5 от тях отиват за банката.

Анета, която е майка на четирима синове, сподели, че има проблем с кредит заради жилището си. Тя се опитала да се свърже с журналисти, за да разкаже за проблема си, но уста­новява, че в националните медии трудно обръщат внимание на такива про­блеми. Преди евроизбори­те, отчаяна, споделя про­блема с „новия политик” Бареков и той обещава, че проблемът ще бъде решен. „Само, че проблемът беше потушен за определено време и преди две седми­ци получавам документ, в който жилището ми се обявява на търг“, сподели Шаркова. Тя е разочарова­на, че е излъгана и употре­бена, както и децата й от Бареков за пиар.

Двете майки са катего­рични, че ако са полити­ци, биха предложили всеки учебен час да започва с мо­литва, за да съхраним вяра­та си. Според тях детски­те надбавки трябва да се вдигнат значително, като дори 200-300 лв. на дете са недостатъчни. Анета и Маргарита са възмутени, че циганите раждат деца и не ги гледат, а в също­то време получават много повече пари под формата на помощи от българите, което според тях е дис­криминация.

Косева заяви, че един­ственият политик, на ко­гото вярва, е Сидеров. Тя сподели, че е вярваща и за нея думите, под които ми­нава кампанията на АТАКА „С нами Бог“, са свещени.

Жените споделиха, че ГЕРБ, ББЦ, ВМРО, НФСБ са обещавали, че ще отсто­яват интересите на май­ките, а после са попарили надеждите им. Те благода­риха на Сидеров за дарения рентген на болницата им в Девин.