|

Кандидат-депутати се срещнаха с жители на Пещера и Септември

 

Проф. Станилов и Сенгалевич бяха категорични, че АТАКА е последната крепост на народа и е с №11 в интегралната бюлетина

Кандидатите за народни представители от АТАКА за област Пазарджик проф. Станис­лав Станилов и Георги Сенгалевич се срещна­ха с граждани, активисти и симпатизанти на АТАКА в Пещера и Септември през миналата седмица. Пред присъстващите водачът на партийните листи за Пазарджик и Габрово проф. Станилов разясни, че основен акцент на националистите в 43-ия парламент отно­во ще бъде социалната политика. Той също направи отчет за дейността на патриотите в 42-то Народно събрание. Проф. Станилов бе придружен от кандидат-депутатите от АТАКА за област Пазарджик Красимир Първа­нов, Георги Сенгалевич и Иван Дачев.

В Септемри Сенгалевич обясни защо АТАКА се стреми към национално независима поли­тика. По думите му опасността от въвли­чане на България във война срещу Русия е ог­ромна. Проф. Станилов добави, че страната ни търпи най-тежките икономически загуби от целия Евросъюз от налаганите санкции от САЩ и ЕС на Руската федерация.

Кандидат-депутатите припомниха, че АТАКА инициира подписка за премахване на американските военни бази в България и при­зоваха присъстващите да се включат в нея. Сенгалевич не пропусна да отбележи и опас­ността от навлизане в България на ислямски терористи под етикета „сирийски бежанци”.

Патриотите бяха категорични, че АТАКА е единствената алтернатива за българите, които искат да живеят нормален живот и е с №11 в интегралната бюлетина.