|

НИКОЛАЙ АЛЕКСАНДРОВ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИ: ЕС ДАВА ПАРИ И ЗА ЗАВОДИ, НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГИ УСВОЯТ

 

Пред присъстващите водачът на националистическата листа за Шумен и Търговище изрази голямото си безпокойство от високия процент емиграция на българите и от все по-намаляващите работни места у нас

Водачът на листите за народни представители на АТАКА в Шу­мен и Търговище Николай Алексан­дров се срещна с активисти на партията в селата Кардам, Енево, Салманово и Ивански, както и с жители на кв. „Сеячи” в град По­пово. На мероприятията бяха об­съдени подробности и интересни факти около политическия жи­вот в страната. Александров не пропусна да спомене и негатив­ните неща, извършени от ДПС през последните 25 години срещу българите и България, и нарече етническата партия „мафиотска структура”.

В поповския квартал „Сеячи“ Александров припомни, че АТАКА се опита да вдигне доходите на българите, но коалицията между ГЕРБ, БСП и ДПС не позволи това да се случи в 42-то Народно съ­брание. За да заживее по-добре българинът, то в бъдещия парла­мент трябва да влязат по-голям брой атакисти.

„От държавата постоянно бягат хора. Младите предпочи­тат да избягат, а за тези, които остават тук, обикновено няма работа”, припомни тревожната тенденция националистът пред жители на Кардам. По думите му ЕС освен за магистрали дава пари и за строителството на заводи, но управляващите не считат за необходимо да се изготвят наро­дополезни проекти в страната.

Само партията на Сидеров иска да върне България на българите и да защитава националните ни ин­тереси. Спасението за родината ни е с №11 в интегралната бюле­тина и се казва АТАКА.