|

200% РЪСТ В ДОВЕРИЕТО КЪМ АТАКА

Към АТАКА се присъединяват гласоподаватели на БСП, АБВ, ББЦ и ПФ

 

Ако се стигне до нови предсрочни парламентар­ни избори, АТАКА ще удвои резултата си от послед­ния вот. Очаква се за на­ционалистите да гласуват между 8,5 и 10 на сто от избирателите. Това дове­рили двама социолози пред вестник „Галерия”. Според тях Сидеров може да вка­ра 30 депутати в бъдещ парламент.

Изследванията са нео­фициални и от печатното издание се въздържат от цитиране на имената им, но уточняват, че досегаш­ните прогнози на изследо­вателите на обществе­ното мнение винаги са се сбъдвали. Преди вота на 5 октомври същите са де­кларирали категорично, че АТАКА влиза в парламента и думите им бяха потвър­дени с присъствието на партията в Народното събрание.

Масово гласоподава­тели на ББЦ се преливат към АТАКА. Повечето от тези хора са разочаровани от конформизма на Нико­лай Бареков, който изрази готовност да преговаря с Борисов. От своя стра­на, председателят на ГЕРБ публично унизи бившия тв водещ и чрез емисарите си му припомни, че е добре да не изневерява и лъже изби­рателите си.

С всеки изминал ден към АТАКА се присъединя­ват и гласоподаватели на БСП, АБВ и Патриотичния фронт, коментират още социолозите. Любопитен факт е, че към редиците на Сидеров се връщат и ро­долюбци, заблудени и от­краднати преди време от различни псевдопатриоти.