|

Човекът на Ердоган в НС скочи срещу журналисти: НЕ МОГА ДА СИ ПОЧЕША НОСА ОТ ВАС

 

През 2013 г. тази снимка на Корман Исмаилов и Ердоган е била разпространена в един милион тираж сред българските мюсюлмани, за да се покаже ясно кой е човекът на ислямиста Ердоган

Човекът на ислямиста Ердоган в българския парла­мент Корман Исмаилов ско­чи на парламентарните ре­портери в края на миналата седмица. Бившият депутат от ДПС и настоящ от Ре­форматорския блок иска в правилника на НС достъпът на журналистите да бъде ограничен. Той недоволства, че навсякъде го бутали жур­налисти, камери го удряли по главата и му „бутат” микро­фони. Исмаилов искал да бъде създаден сектор, където да се правят изказвания по вре­ме и след пленарни заседания, а не журналистите да имат достъп до кулоарите на НС. „Трябва да има ред, човек дори не може да се почеше по носа. Изпитвам изключител­но неудобство, постоянно някой те снима”, жалва се Ис­маилов пред Сашо Диков от Нова ТВ.

Г-н Исмаилов, когато седи­те до Ердоган, искате да Ви снимат и разпространявате снимката в милионен тираж, а в българския парламент не искате да ви снимат и насто­явате за цензура над медиите.