|

ЗАПАДЪТ САТАНИЗИРА ПУТИН, ЗАЩОТО ВОДИ МНОГО ДОБРА ПОЛИТИКА

 

Корицата на сп. „Икономист” със заглавие „Войната на Путин срещу Запада”

Каквото става навън по света, то се пов­таря в мини мащаб и в България. Това, което става в света, е една гигантска война. В момен­та се води война между атлантическия свят или САЩ с техния сателит Великобритания, срещу континенталния свят. Това е Европа или Евра­зия. И като казвам Евразия, аз нямам предвид действащия от първи януари т.г. икономически евразийски съюз между Русия, Беларус и Ка­захстан. Не, аз имам предвид, геополитическо­то понятие, ако щете идеологическото понятие Евразия, което означава противодействие на глобализма. Глобализмът се налага от САЩ, защото той е изгоден за САЩ. Той обслужва наднационалните компании, те са проамери­кански. Глобализмът унищожава националните икономики. Той колонизира народите. Искам да ви покажа външните прояви на тази война. Как те текат в т.нар. медии, защото за мен това не са медии, това са пропагандни инструменти.

Списание „Икономист” обикновено е нари­чано авторитетно издание. Всъщност това е из­данието на световните мошеници, на световните лъжци, клеветници, тарикати и най-обикновени бандити. В един от последните си броеве това списание се занимава с Путин. Той е представен като зловеща фигура, която идва от мрака, рету­ширан, направен като зловещ човек, който дър­па на конци, някакви конци дърпа и заглавието е „Войната на Путин срещу Запада”. Забележете каква демагогия, каква измама още от корицата. В повече от 10 страници се обяснява как Путин едва ли не утре ще нападне Запада, ще го превземе и Европа ще бъде в краката му, под руския ботуш. Това е, разбира се, огромна заплаха за западната демо­крация, за света на либералните ценности, евроат­лантическите ценности, гей-браковете ще пострадат, може би. Педофилията също ще пострада при това нашествие. Вече се вижда варварското нашествие на руската мечка, която прегазва Европа. Всичко това е описано в техния йезуитски, лъжлив, клеветнически, мръснишки, подъл стил. Всъщност, това е един лъжо­вен парцал, аз мога така да го нарека най-спокойно, без никакви угризения.

На фаталната страница 13, голяма чест за нас, е отделено място на партия АТАКА. Тук се изброя­ват партиите в Европа, които поддържали Путин или такива, които не го плюят, защото всички други го плюят. Начело на списъка е партия АТАКА. Не знам с какво сме заслужили тази класация. На първо място е АТАКА, след това следват Златна зора, СИРИЗА, има я Партията на свободата, Йобик, Националният фронт на Франция, Влаамс Беланг, Северната лига, Форца Италия, – общо взето, всички партии в Европа, кои­то имат консервативни и антиглобалистки възгледи. Тях ги наричат крайни. Всъщност, тези партии не са крайни.

Ние не се борим за ниша в спектъра ляво-дясно. Този спектър също е измислен от световното олигар­хично масонство, което иска да сблъсква хората, да разделя нациите и те да се бият помежду си. Сини и червени, леви и десни, до взаимно унищожение. Не, ние казваме, че национализмът или патриотизмът е имунната система на всяка нация и той се грижи за всички части на тялото-организъм на нацията. Не мо­же да си загрижен повече за дясната, отколкото за лявата ръка и обратно. Левият и десният крак също са ти нужни еднакво, за да крачиш. Така, че тези лево-десни схеми, в които ни вкарват, са грешни и измамни и те са част от политиката на сатанизация.

Путин е сатанизиран, защото той води една много добра държавна политика. Той води политика, в която иска Русия да не бъде колония на Запада, както беше по времето на Горбачов и Елцин, а да бъде самостоя­телна държава. Русия, въпреки престъпния разпад, до който беше доведена от пияния Елцин в 1991 г. Бело­вежката гора, продължава да е най-голямата държава в света по площ, и е най-богата на ресурси. Това из­ключително много дразни тези, които обитават Белия дом и други домове, не само Белия. И които всъщност обитават Белия дом, но са черни в душите си. Аз тук нямам предвид расовата принадлежност на американ­ския президент, имам предвид чернилката на душата. Тази чернилка на душата в момента е довела до екс­плозия на злобата на Вашингтон. Сега Вашингтон се чуди по какъв начин не само да дискредитира Путин и ръководството на Руската федерация, а и да унищожи, да разбие Русия. Да предизвика там вътрешни между­особици, най-добре гражданска война.

Те винаги са пробвали номера с гражданската война, те вкараха чужденци, които направиха болше­вишката революция в Русия, те провокираха сваляне­то на царя и разбиването на най-голямата православ­на монархия. И когато въпреки това Русия не беше разбита на парчета, не стана тяхно притежание, ами все пак си остана държава и империя, макар и чер­вена. Сздадоха Хитлер, пратиха го срещу Русия, дано той да я разбие, та да я колонизират най-после. Той пък взе, че не успя, след което тя стана още по-силна, присъедини и други държави като свои поддръжници, направи цял социалистически блок. И това беше още един крах на САЩ, на атлантиците. След 1991 година атлантиците решиха, че Русия вече е в краката им, те са я разпаднали, остава само да я погълнат. Не щеш ли, преди около десетина години дойде държавно ръ­ководство, което сложи край на хаоса и на нихили­зма в руската държава, сложи ред, издигна я, укрепи я, направи я просперираща, силна икономически, военно и оттам нататък започна да води политика, която претендира за велика сила. Русия отново стана велика сила. И стана велика сила особено след като присъедини Крим.

 

Коментар на Сидеров в предаването „Неделник“ по ТВ Алфа