|

НАТО ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ

 

АТАКА ПОВЕДЕ ПРОТЕСТА СРЕЩУ АЛИАНСА

Сидеров показа подписката на АТАКА за прекратяване на членството ни в НАТО на протестиращите пред президентството

Над 500 граждани на София, членове и симпатизанти на АТА­КА се събраха на традиционния неделен протест „НАТО-вън“ миналата неделя.

Множеството пожела да при­съства и лидерът на АТАКА Волен Сидеров, който беше по­срещнат пред президентството с възгласи „Волен, Волен“ и „НА­ТО-вън“. Сидеров благодари на хората, които идват всяка неделя на митинга, защото това е пози­цията на много българи.

Стотици симпатизанти на партията на Сидеров казаха „НЕ на НАТО ” на протеста в неделя

Националист №1 заяви, че битката, която АТАКА води сре­щу американските бази, е много тежка. Той припомни, че нацио­налистите внесоха в Народното събрание проекторешение за прекратяване на договора с аме­риканските бази, тъй като ако това не стане, той ще стане без­срочен. „От тези бази в момен­та се подготвят бойни действия срещу Русия на територията на Украйна”, заяви на протеста Си­деров.

Той припомни още, че при гласуване на предложението им на комисията по отбрана само АТАКА е гласувала „за“, а ос­таналите 19 депутати, в това число и депутатите на БСП, са били „против“ и предложението не е прието. „Затова говоря вече за седморна коалиция. Да си правим илюзии, че е шесторна“, уточни Сидеров. Той обясни, че на парламентарната група на БСП е дадена подписка за ини­цииране на референдум, но те не са я подкрепили. Затова на­ционалистите започват кампа­ния в цялата страна, тъй като от БСП отказват да се подпишат и да бъдат събрани 48 подписа за допитване до народа с въпроса: „Желаете ли да бъде прекратено членството на Република Бълга­рия в организацията на Северо­атлантическия договор НАТО” (бланка на подписката на стр. 23).

„Какъв е отговорът? Да, ес­тествено. Тази подписка тряб­ваше да започне от НС. Оказа се, че там няма 48 гласа, освен нашите 11 на АТАКА. И нека българите да се замислят какви хора изпращат в парламента. Нека да се замислят и да знаят, че от техния глас всичко зави­си“, категоричен бе председате­лят на партията.

Сидеров беше категоричен, че вече 10 години партия АТАКА прави каквото може, но трябва да е представена не с 11, а със 150 народни представите­ли, за да има успех каузата им.

Той призова подписката да бъде разпространена и да се съберат 300 000 подписа, за да влезе в НС, но там пак всичко ще зависи от мнозинството . „Тази бит­ка тряб­ва да я поведем . Длъжни сме да го направим, защото участието на България в НАТО в момента е пагубно за нас. Ако през последните 9 години това участие минава­ше незабелязано, то сега вече е много опасно, защото има воен­на техника, натовска, която сега се стоварва на гара Зимница, об­щина Стралджа“, разкри тогава Сидеров (виж карето).

Националистът призова во­енния министър и правител­ството да отговорят за какво готвят България и защо в Пента­гона наричат страната ни фрон­това линия. „Какво се готви на тази огнева линия ? „, попита още той.

Лидерът на АТАКА се обърна с призив към множеството протестите да про­дължат, за да се показва на уп­равляващите, че не сме съглас­ни с НАТО и искаме излизане от този опасен и агресивен военен блок. „Искаме разграничение от военните действия, неутралитет и не искаме вражда с Русия. Не искаме бойни действия, които да започват от България“, кате­горичен бе националистът.

Той допълни, че национал­ният интерес на България е да бъде в добри отношения с Ру­сия, защото сега губим милиони от наложените й санкции. „Тази загуба е причинена от управля­ващите – правителство и пре­зидент. Управляващите трябва да бъдат свалени от власт. Те трябва да си отидат и начело на България трябва да дойдат патриоти, с отговорност за на­ционалния интерес на страната. А той диктува да бъдем в добри отношения с Русия, да търгу­ваме с тях, да построим „Южен поток“, да направим АЕЦ „Бе­лене“, да живеем по-добре и да се вкарат тук руски инвестиции, а не, както казва този смешен човек Росен Плевнелиев, за съжаление президент на Бълга­рия, че на него не му трябвали руски инвестиции“ , заключи Сидеров.

 

СТОВАРИХА ТЕЖКА АМЕРИКАНСКА БОЙНА ТЕХНИКА НА ГАРА ЗИМНИЦА

МЕДИИТЕ СКРИХА ОТ ВАС ТОВА

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров показа в преда­ването си „Неделник” по ТВ АЛФА ексклузивни кадри от гара Зимница (община Стралджа). На тях се вижда как се разтоварва американска бойна техника – десетки танкове, машини за медицинско обслужване, гори­во-превозващи цистерни, водоноски и др. Техниката се разтоварва в събота (28 март) от американски военни и ще бъде закарана в базата в Ново село. Обявеното за 15 март съвместно военно учение, което така и не започна, се ползва като параван, за да се докара бойната техни­ка. Тя ще се използва за евентуални удари срещу Русия, споделиха пред екип на АЛФА ТВ местни жители.

„Това са тежки машини за сериозна война”, комен­тира от своя страна Сидеров. Той подчерта, че нито една друга медия, освен ТВ АЛФА, не е показала кадрите и не се интересува от това.

По думите на Сидеров тази техника няма да се ползва за съвместните учения, както се твърди, и бъл­гарски военен няма да бъде допуснат до нея. „Тя е сто­варена с някаква цел. България да е фронтова линия”, коментира още Сидеров.

Там, където се стоварят американските танкове, не следва период на разцвет, а на разруха и милиони жертви, категоричен е лидерът на АТАКА.

 

14 БОЙНИ МАШИНИ И ПО „ТРАКИЯ“

Танковете бяха заснети преди месец на магистрала „Тракия”

 14 бойни машини, натоварени на 7 тира, пътуваха в колона по магистрала „Тракия” към Бургас в началото на март. Шокиращи шофьори тогава снимаха танковете и ги публикуваха в социална­та мрежа.

Преди време военният министър зая­ви, че предстоящото базиране на амери­кански танкове на наша територия било свързано с планирани учения. В свое ин­тервю пред БНТ преди време той обаче обясни, че през годината е заявено учас­тието на „14 или 15” американски танка, като „5-6 танка ще дойдат през март, след това други през есента”. Дотук бройката им е завишена многократно.

От МО тогава си измиха ръцете, че транспортирането на техниката не е свързано по никакъв начин с дейността на Министерството на отбраната и Бъл­гарската армия.

 

28 ВЕРИЖНИ ВОЕННИ МАШИНИ ОБСАДИХА РУСЕ

Стоп кадър от клипа, заснет на гарата в Русе

 

28 верижни военни машини са пристигнали с товарна компози­ция на русенската жп гара, алар­мираха местни жители.

По думите на очевидци става дума за американски танкове или бронетранспортьори, които са тук за учение на натовските сили. 40-секундно видео е заснето от влак, който преминава покрай русенската товарна гара, съоб­щи във вторник ТВ 7. В края на влаковата композиция се вижда пътнически вагон, в който по вся­ка вероятност пътува обслужващ персонал.

Според наблюдателни русенци това е втора композиция с аме­рикански верижни машини, която преминава през града.

 

АМЕРИКАНСКИ БТР-И В БУРГАС

Американска бойна техника на пътя Слънчев бряг – Бургас, 30.03.2015 г.

Американска тежка бойна техника бе засе­чена и на пътя Слънчев бряг – Бургас на 30 март. Снимките бяха публикувани от гражда­нин на профила му във фейсбук. „От какво ни пази НАТО и ЕС?!? Това ли трябва да виж­да детето ми на пътя Слънчев бряг – Бургас (30.03.2015)?!?! Защитават ли ни от някой?!? Или ни вкарват автогол?!?”, пита потреби­телят в социалната мрежа, който публикува снимките на БТР-ите. „Аз не желая да виждам военна техника по улиците”, казва той.

 

ТАНКОВЕ КРАЙ ПРОВАДИЯ

Тази снимка е направена на 27 март от гражданин на гарата в Провадия

 Гражданин разпространи снимка от влак край Прова­дия. Тя е направена на 27 март (петък). На нея се виждат две военни машини, а местните издават, че в района им имало много танкове.

Много вагони са били натоварени с танкове и друга военна техника. Хората са озадачени какво е предназ­начението им и за къде пътуват. В случая няма никакво съмнение, че става въпрос за военна техника, информира варненският сайт „Петел”.

 

ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ВАРНЕНЦИ ЗА МИР

Увеличава се безпокойството в жителите на морската столица от намеренията на пра­вителството да присъедини страната ни към агресивната коалиция, готвеща военен удар над православна Русия. За втора поредна сед­мица във Варна се проведе митинг–шествие под наслов „България – зона на мира”. В неде­ля от 12.00 ч. пред сградата на общината се събраха три пъти повече будни и родолюбиви граждани от предходния протест. Въпреки че продажните български медии мълчат, светов­ните информационни агенции в по-голямата си част отбелязват присъединяването на бъл­гарския народ към световния общочовешки поход за мир. Протестиращите разкриха, че на русенската гара-разпределителна, както и на гарата в Провадия през изминалите дни са били забелязани влакови композиции, които превозват американско въоръжение, танкове и друга бронетехника (виж каре). Присъстващи­те варненци се обединиха около това, че НАТО е терор над народите, робство, разруха и смърт за стотици милиони хора по света. Следваща­та неделя (Цветница), родолюбивите варненци за трети път ще се съберат пред община Варна от 12.00 ч.