|

Брюксел клекна окончателно пред Турция

ЕК поиска да паднат визите за турци и косовари

В момента журналистиката в България е в едно тотално блато. Всичко е направено така, че медиите не смеят да поставят пред вас темите, които всъщност са важни. Занимават ви с махленски разправии, за да се прикрият истинските проблеми на деня.

Докато т.нар. национални медии, всъщност монополни (които са заграбили ефира с лумпенизиращи предавания), ви занимават с това какво е казал Радан, какво е казал Рамадан, през това време се случват много важни неща, които засягат съдбата на народа ни, на цяла Европа, а и света. Нищо в днешния свят не става изолирано. Глобален свят – глобални проблеми. Един от тези глобални проблеми е, че Брюксел – центърът на Европейския съюз, направи поредно темане пред Турция.

Знаете, че скоро Турция изрекетира Брюксел с 6 млрд. евро, за да задържи мигрантите. По-скоро да ги пускат на порции така, както Ердоган си реши. По толкова, по колкото той иска. За да не изсипва наведнъж по един-два милиона мигранти, той получи 6 млрд. евро. Между другото искаше 20 млрд. евро, не знам дали сте чували това, сигурно не, защото това няма да го кажат нито в „Шоуто на Слави“, нито в сутрешните блокове на НОВА,  бТВ, БНТ и т.н. Това ще го чуете единствено по АЛФА – телевизията на истината. Последните дни прочетох в един от всекидневниците заглавието: „Еврокомисията: Да паднат визите за турци и косовари“. Еврокомисията препоръча на Съвета на Европейския съюз да махнат визите за граждани на Турция и Косово, които планират да останат до 90 дни в членки на съюза – без Великобритания и Ирландия. Камерън издейства за Великобритания да не важат миграционните правила, които важат за другите страни. Или това, което важи за Юпитер, не важи за вола, както гласи една стара римска поговорка. Отпадането на визите на турците е част от споразумението на ЕС с Анкара от 18 март за намаляване на мигрантския натиск.

За косоварите какво да кажем… тази държава беше образува на изкуствено само и единствено с цел да бъде база на Щатите на Балканите. Там се намира най-голямата база на САЩ извън територията им – „Бондстийл“. Тази държава беше изкуствено откъсната от бившата Югославия. Косово в момента е гнездото на наркотрафикантите и трафикантите на хора. Какво ще последва като се даде на тези косоварски престъпници безвизово нахлуване в Европа? Ще последва страхотна вълна на престъпност, ще последва ескалация на изнасилвания, проституция, наркотрафик, включително и към България, тъй като сме близо в съседство с Косово. Косоварите са безскрупулни и се водят като едни от най-закоравелите престъпници в Европа. Навремето в. „Гардиън“ писа – защо финансираме тези гангстери. Е, тези гангстери станаха държавници.  Хашим Тачи-Змията в момента е начело на Косовската държава. Други такива негови съратници и братя военнопрестъпници с присъди за престъпления, за убийства на цивилни граждани станаха държавници в една произведена от САЩ държава. Тази държава сега ще нахлуе с цялата си престъпност и износ на престъпност в Европа – безнаказано и безпрепятствено. Те и сега влизат, но сега вече ще отпадне всякакво препятствие.

От страна на Турция и Косово ще нахлуват хора, които не ги знаеш какви са. Ще влизат без визи и ще остават по 90 дни където си искат. На всичко това българската държава не се противопостави. Поне аз не съм чул. Ако някой от вас е чул, моля ви да пише на познатия адрес volen@vestnikataka.com или на адреса на АЛФА ТВ, на фейсбук страницата на телевизията и предаването „Неделник“.

 

Коментар на лидера на АТАКА Волен Сидеров в авторското му предаване „Неделник“ по АЛФА ТВ