|

КАРАКАЧАНОВ И НОТЕВ В КАЗАНЛЪК: ПРИШЪЛЦИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

6-месечна военна подготовка за образованите български младежи, поискаха Патриотите

 На 10 октомври кандидатите за пре­зидент и вицепрезидент на България от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Ка­ракачанов и Явор Нотев се срещнаха с казанлъшките патриоти в залата на читалище „Искра“. Час преди това Ка­ракачанов отдели време за лични сре­щи с хората на площад „Севтополис“, където бяха подарени на минувачи над 500 български знамена.

Успяхме да постигнем обединение­то със сърцата си, коментира кандида­тът на „Обединените патриоти“ относно но­вата коалиция, загър­била доскорошната конкуренция между отделните партии. По думите му България е в опасност и това из­исква обединение на всички нейни патрио­ти, защото „България е над всичко!“, каквото е и мотото на президентската двойка.

Проблемите с мигрантската вълна, отстояването на националните интере­си на България във външната политика са водещите принципи на кандидатите на патриотите.

България трябва да води политика на отблъскване на пришълците зад гра­ницата, а не на каквото и да е настаня­ване или разселване, категоричен е по най-актуалната тема Каракачанов. Той успокои, че бежански лагер в Казанлък не се планира да бъде изграден.

6-месечна военна подготовка за образованите български младежи и 12-месечна трудово-образователна по­винност за необразованите младежи от гетата е друга част от програмата на патриотите, информира в казан­лъшкото читалище Каракачанов.

Моделът на демографската полити­ка трябва да бъде обърнат, „да прес­танем да финансираме циганската раждаемост“, бяха силните думи по темата, заслужили аплодисменти в за­лата.

Стотици патриоти в Казанлък чакаха за среща с Каракачанов и Нотев