|

КАРАКАЧАНОВ И НОТЕВ В САНДАНСКИ И ПЕТРИЧ: Връщаме България на българите!

 Системните партии ограбват държавата. Техните боричкания за власт, кражбите, корупцията по високите етажи на властта до­ведоха България до разруха. Ние не сме системни играчи, защото се борим срещу това статукво. Ние от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ ще сло­жим край на тяхното безчинство!

Това заяви кандидатът за пре­зидент Красимир Каракачанов по време на срещите си с жителите на Сандански и Петрич на 25 ок­томври.

Пред стотиците хора, които изпълваха залите, кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Ка­ракачанов и Явор Нотев изложи­ха своите възгледи за надпартий­но и пробългарско управление на държавата.

На срещата присъстваха и за­местник-председателят на „На­роден съюз“ и на 43-ото Народно събрание Явор Хайтов, замест­ник-председателят на НФСБ и депутат Борис Ячев, замест­ник-председателят на ВМРО и депутат Атанас Стоянов, както и депутатът от АТАКА Илиан То­доров.

Красимир Каракачанов отго­вори остро на призива на лидера на партия ДОСТ Лютви Местан всички системни партии да се обединят срещу патриотите. Той беше категоричен, че един измис­лен политик, който

ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ЕРДОГАН И Е ПРОВОД­НИК НА ТУРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ,

няма право да раздава морал в българската политика.

Ние сме несистемни играчи, защото искаме да спрем грабежа и разрухата на България. И т.нар. леви, и т.нар. десни 27 години се гаврят с българския народ. Тех­ните началници отвън им казват да нарежат ракетите и те ги ре­жат. Казват им да спрат блоковете на АЕЦ „Козлодуй“, която произ­веждаше най-евтиния ток в Евро­па, и те ги спират. И сега – елек­троенергията скочи над 200%, подчерта отново Каракачанов.

Сандански, 25 октомври

Кандидатът за президент беше категоричен, че част от битката със системните партии е спеш­ното намаляване на държавната администрация поне с 50%. Той подчерта, че в сегашния и вид тя е неефективна, тромава, некомпе­тентна и корумпирана. И отново заяви, че

КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ТОЙ ЩЕ ПО­ВЕДЕ ХОРАТА СРЕЩУ СТАТУКВОТО

в битка за социална справед­ливост, ще окаже натиск чрез лостовете, с които президент­ската институция разполага и ще върне България на българите.

Явор Нотев допълни думи­те му с призив хората да не се залъгват, че слагайки знак в ква­дратчето „не гласувам за нико­го“, реално правят своя свободен избор. Свободата е право, но и отговорност – към децата ни, към обществото и бъдещето на България – подчерта кандидатът за вицепрезидент на „Обедине­ни патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

ОТИДЕТЕ И ГЛАСУВАЙ­ТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Тънките сметки на управлява­щите така ще се обезсмислят. Аз зная, че при честни избори Ва­шите гласове ще са мнозинство, беше категоричен Нотев.

Вижте кандидатите на „Обеди­нени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Има ли по-достойни и честни хора от тях, които заедно да изпратим в президентството, запита заместник-председателят на „Народен съюз“ Явор Хайтов.

Думите му бяха подкрепени от Илиан Тодоров от АТАКА, който изтъкна, че сред кандидатите за „Дондуков“ 2 има двама бивши висши военни – Румен Радев и Пламен Манушев, които са ръко­водели важни звена в Българската армия – Военновъздушните сили и Военноморските сили, но полза от тях не е имало.

КАКВО НАПРАВИХА ТЕ ПРЕЗ ВОЕННАТА СИ КАРИЕРА?

Днес имаме два самолета и един ръждясал кораб. Как тези хора ще ръководят цял народ, про­дължи изказването си Тодоров.

Емоционалните слова на ора­торите от „Обединени патри­оти-НФСБ, АТАКА и ВМРО“ вдигаха нееднократно на крака жителите на Сандански и Петрич с възгласи „Победа“ и „България“.

Гласувайте с номер 19 в бюле­тината, за да подкрепите Краси­мир Каракачанов за президент и Явор Нотев за вицепрезидент на изборите на 6 ноември.

Петрич, 25 октомври