|

НОТЕВ ДАДЕ МЪЖКА ДУМА: Като вицепрезидент няма да помилвам нито един убиец и крадец

СТОТИЦИ ШУМЕНЦИ ПОЗДРАВИХА ПАТРИОТИТЕЗА ОБЕДИНЕНИЕТО

„Обединените патриоти“ пред едно от най-старите читалища в България „Добри Войников“ в град Шумен

Кандидат-президентската двойка на „Обединени патрио­ти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев се срещнаха със стотици шуменци на 22 октомври. За да подкрепят номер 19 в бюлети­ната за президент присъстваха Волен Сидеров, депутати от ПФ и АТАКА, представители на ПП „Народен съюз“ и други патриотични организации.

Сидеров поздрави шуменци с обединението на патриоти­те, което определи като исто­рически момент за България. Пламенната му реч изправи на крака събралите се в залата на читалище „Добри Войников“. Той сподели пред шуменци, че все повече хора от цялата страна се присъединяват към „Обединени патриоти“. Това ще измести ДПС и протурска­та партия повече няма да бъде балансьор в българската поли­тика.

Лидерът на АТАКА обясни защо българският

ПАТРИОТИЗЪМ БЕШЕ ПОДЛОЖЕН НА УДАРИ

през цялото време на своето съществуване. „Ние не иска­ме да плашим никого, защото ние се борим за нещо, което е много просто и естествено – напредъка на собствения ни народ. Най-истинската идеоло­гия е патриотизмът, защото е базирана на чувството за обич към семейството, език, вяра, култура, традиции. Затова па­триотизмът винаги е изтлас­кван, за да не може да вземе мащаба, който трябва да има. Защото тогава няма да може да ограбват страната. Докато ние се бихме помежду си, България беше ограбвана. Сега, когато сме заедно, ние ще направим така, че в бъдещия парламент да има 90, а защо не 120 българ­ски патриоти. Всичко ще става по-лесно, като кажем ограда на границата – ще я има веднага, като кажем НЕ на мигрантите – ще ги връщаме, като кажем концесиите за злато да се пре­кратят и да изгонят тези чужди експлоататори – това ще стане на момента“.

По думите на Сидеров оне­зи 1, 6 милиона българи, които са гласували за Плевнелиев, трябва да поемат отговорност и да помислят какво направи­ха. „Когато гласуваме, трябва да мислим за България и за бъ­дещето. Ние се обединихме, за да спасим България“, заключи той.

На срещата с избирателите в Шумен Красимир Каракачанов заяви, че с Нотев няма да чакат външни началници да им на­реждат какво да направят.

Само негово величество бъл­гарският народ ще бъде наш на­чалник

„Ако трябва, ще поведем народа на поход в търсене на справедливост – справедливи доходи, справедливи пенсии, спокоен живот“, обеща канди­датът за президент на НФСБ, АТАКА и ВМРО.

Патриотите искат да пока­жат, че има алтернатива на до­сегашното лъжливо статукво и това е кандидатпрезидентската им двойка с номер 19 в бюле­тината.

На срещата присъстващите бяха призовани да мобилизи­рат максимално много хора да гласуват, защото държавата е изправена пред опасности и е важно точно сега да направят правилния избор.

А ТОЙ Е ДА СЕ ПОСТА­ВИ БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Явор Нотев подчерта, че върховенството на закона ще бъде водещо за тях. Да сложим край на маргинализираните групи, които тормозят държа­вата. Като вицепрезидент аз ще съм гарант, че хората, които издевателстват, крадат и убиват няма да бъдат помилвани.

Петър Петров, депутат от Патриотичния фронт заяви, че е горд, че са се преборили да има таван на секциите в Турция и той да не се увеличи. Прави­телството се поддаде на вън­шен и вътрешен натиск (от Ре­форматорския блок), но Валери Симеонов и Красимир Карака­чанов са хората, които отстояха позициите си. Обединени сме по-силни. Сега имаме повече депутати от ДПС и това е път в правилната посока. Правилната посока е на следващите парла­ментарни избори да сме неза­обиколим фактор в Народното събрание, добави той.