|

С №19 ЗА ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСТОЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ – КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ! (СНИМКИ ОТ РУСЕ)

НАД 700 ДУШИ с възгласи “русенец-президент” огласиха залата на театъра

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЦИГАНСКИТЕ ГЛАСОВЕ да определят президента на България

Трябва да ударим всички палячовци, които всяка сутрин се чудят пред кое по­солство да клекнат, да изкарат някой лев и на кой чужденец да се подмажат. Гърбо­вете им станаха под прав ъгъл от угодни­чене на чуждите господари. Няма време вече. Имаме нужда от ново българско въз­раждане.

С тези думи започна речта си евро­депутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на по­сещението на Красимир Каракачанов и Явор Нотев в Русе на 23 октомври.

Кандидатите за президент и вицепре­зидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ бяха посрещнати с хляб и сол, бурни аплодисменти и възгласи „България“, „Победа“ и „Русенец- прези­дент“. Двамата бяха съпроводени до голя­мата зала на театъра в града от момичета с народни носии и момчета с четнически униформи. В деня, в който ВМРО чества 123 години от основаването си, патриоти­те показаха, че са обединени и

ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА СА РЕШЕНИ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС СТАТУКВОТО,

за да върнат честта и достойнството на българите.

Заместник-председателят на АТАКА Десислав Чуколов, който родом е от Русе, призова съгражданите му да гласуват с номер 19 за българския президент

На срещата присъстваха и замест­ник-председателят на АТАКА Десислав Чуколов, заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов, съпредседа­телят на „Народен съюз“ Румен Йончев, заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев, депутатите от АТАКА проф. Любо­мир Владимиров, Иван Димитров, Нико­лай Александров, представители на „За честта на пагона“ и др.

Пред над 700 русенци Красимир Кара­качанов заяви: „Местан призова всички „системни партии“ да се обединят срещу националистическата опасност. Ние сме тази опасност. Ние сме опасност за онези, които 25 години мачкаха България. Ние сме опасност за онези етнически партии, които смятаха, че пътят на България ми­нава през Босфора. Ние сме опасност за онези, които продават българските нацио­нални интереси и се интересуват само от своята изгода“.

Той потвърди, че обединените патрио­ти са опасност за тези „системни партии“, които 25 години ограбваха България, 25 години системно унижаваха българския народ и го докараха дотам, че днес бълга­рите взимат най-ниските пенсии в Евро­па, че българите са с най-високия процент на смъртност в Европа, с най-нисък про­цент на раждаемост.

Цели региони на страната са залети от битова циганска престъпност, корупции по високите етажи на властта. По всички тези показатели ние няма от какво да се гордеем. Тези системни партии го напра­виха. Ние искаме да разбием тяхната сис­тема и да покажем, че алтернатива има, продължи емоционално Каракачанов.

Нищо не е загубено, докато сме живи. Нищо не е загубено, докато вярваме в България. Нищо не е загубено, докато имаме шанс да изразяваме мнението си. Затова призовавам на 6 ноември

ВСИЧКИ РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ – ИЗЛЕЗТЕ КАТО ЕДИН

Преди това всеки от Вас нека убеди максимален брой хора да гласуват. Нека покажем, че ние не сме покорната рая, което очакват от нас. Ние не сме народът, който ще си седи вкъщи, а през това вре­ме с купените цигански гласове, вотът на етническите партии и корпоративния вот ще определят за пореден път кой ще ни управлява и кой ще бъде президентът на България. Това не трябва да го позволява­ме, категоричен бе Каракачанов.

Ние патриотите се обединихме, за да покажем на българския народ, че има ал­тернатива, че има път. И пътят не е вляво, вдясно, червени, сини, монархисти, ре­публиканци, русофили, американофили. Пътят е един – българският път, завърши изказването си кандидатът за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТА­КА и ВМРО“.

Чухте ли как трябва да говори българ­ският президент, попита заместник-пред­седателят на ВМРО Искрен Веселинов. От всички кандидати, които слушам ус­тановявам, че реално не мога да разбера кой за каква кауза се бори. Те всички са за евроатлантически ценности, всички са за НАТО, всички са за това да пазим човеш­ките права. И като се замислиш – те гово­рят едни и същи неща. И това не е чудно, защото те имат едни и същи началници в Брюксел. Техните партии ЕНП и ПЕС ни доведоха до това положение, в което е България в момента. Каракачанов и Нотев са единствената кандидат-президентска двойка, която няма началници в Брюксел, Вашингтон или Анкара. Единственият им началник е българският народ!

Явор Нотев направи изказването си в шеговит тон като заяви, че се притеснява за целостта на конструкцията на сградата на русенския театър, който буквално се „пукаше по шевовете“ от желаещите да чуят и видят кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

У дома и стените помагат. Помагат, ако си Красимир Каракачанов и си достоен. След тази реплика залата стана на крака и започна да скандира „русенец – прези­дент“.

Речта му бе прекъсната от бурните аплодисменти на стотиците русенци, кои­то се изправиха

НА КРАКА ПРИ ВЛИЗАНЕТО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ

Макар и болен, лидерът на АТАКА пристигна в залата, за да подкрепи кан­дидатите за „Дондуков 2“ от „Обединени патриоти“.

Той повиши емоционалния заряд на русенци с думите: „Русе си е Русе! Оттук ще започне обратът в българската полити­ка! Най–после ще имаме русенец прези­дент!

Няма време!

Ердоган се заканва да вземе Кърджа­ли, мигранти-пришълци нахлуват в Бъл­гария! България има нужда от сериозен и стабилен президент. Няма по-подходящи хора от Красимир Каракачанов и Явор Нотев, каза Сидеров .

Посещението на кандидатите за пре­зидент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Кра­симир Каракачанов и Явор Нотев в Русе приключи с концерт на народния певец Илия Луков.