|

„ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО: НА 6 НОЕМВРИ ЩЕ ПОБЕДИМ! ЗАД НАС Е НАРОДЪТ

ЛИДЕРЪТ НА АТАКА: В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ПАТРИОТИЧЕН БЛОК, ЗА ДА ВЪРВИ ДЪРЖАВАТА В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА

„Обединени патриоти“ пред паметника в центъра на Велико Търново

Етническите турски пар­тии вече се заявиха кого ще подкрепят. Те застават плътно зад партиите на статуквото. За който и да гласувате – за ГЕРБ или БСП, ще получите едно и също. Мислете за кого гласу­вате. Остава малко до избори­те. Единствената алтернатива сме ние – „Обединени патрио­ти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“. Ние с г-н Явор Нотев сме раз­личните кандидати.

С тези думи кандидатът за президент вдигна на крака препълнената зала на Общи­ната във Велико Търново, къ­дето се проведе среща с изби­ратели на 21 октомври.

На събитието присъства­ха и лидерът на АТАКА Во­лен Сидеров, евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, областният координатор на НФСБ Росен Цветков, както и депутатите доц. Милен Ми­хов, Георги Ковачев, Десис­лав Чуколов, проф. Любомир Владимиров, Иван Димитров, Николай Александров. Преди да се срещнат с боляри Кара­качанов и Нотев поднесоха цветя пред паметника на Май­ка България.

Пред хората в залата Кра­симир Каракачанов заяви, че като върховен главнокоманд­ващ на армията ще настоява цели подразделения да под­помагат Гранична полиция за охраната на българската гра­ница.

Ако се наложи, да се из­ползва и сила и техника за недопускане за навлизане на големи групи нелегални ими­гранти на нашата територия.

25 години България води глупава политика, която дове­де до циганизация на нацията, която позволи Турция да се меси във вътрешните рабо­ти на държавата, а ние мъл­чим и навеждаме глава. Това не може да продължава нито секунда повече, заяви катего­рично кандидатът за прези­дент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Гледах дебата между Ца­чева и Радев, които се криха половин месец. Това беше маскарад. Те бяха съгласни помежду си и се чудеха кой да се изкара по-голям евроатлан­тик. Като ги гледах останах с впечатлението, че това е една кандидатпрезидентска двой­ка. Те не засегнаха нито един проблем, реално не се спряха на конкретни решения на ос­новните и наболели проблеми, сподели Каракачанов.

Той призова: „Излезте и гласувайте, защото отново ет­ническият и купеният циган­ски вот ще решат изборите! Мислете за кого гласувате. Ние сме единствената алтер­натива – с номер 19 в бюлети­ната.“

Кандидатът за вицепрези­дент Явор Нотев взе думата и разказа, че от началото на кампанията не спира да обяс­нява защо патриотичното обе­динение е важно за съдбата на България, за бъдещето на българите. Всички са задава­ли въпроса ще го бъде ли това обединение, ще постигне ли целите си. Сега това не стои на дневен ред. Всички вие ни доказвате ежедневно, че тряб­ва да сме заедно и ни показва­те, че на 6 ноември ще побе­дим. Защото ние

НЕ ТЪРСИМ МАЙ­КАТА НА НАЦИЯТА – НИЕ СЕ ПРЕКЛА­НЯМЕ ПРЕД МАЙКА БЪЛГАРИЯ,

категоричен заяви Нотев.

Нашето обединение е ми­слено, то е изстрадано и е преживяно, както от тримата лидери, така и от всеки един от нас. Този акт има силата и ще бъде гаранция за всички успехи, за които вие ще дадете своя вот, посочи Нотев.

Той отново подчерта, че това, което се вижда и в предизборната кампания, и в държавата показва, че канди­датите на „Обединени патрио­ти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ са единствените, които са раз­лични.

Ние с г-н Каракачанов сме алтернативата. Президентът трябва преди всичко да бъде патриот! По тази причина аз подкрепям г-н Каракачанов и съм част от неговия екип. „Дондуков“ 2 е естественото място на което г-н Красимир Каракачанов трябва да бъде, завърши словото си кандида­тът за вицепрезидент.

България е под заплаха. Виждате какъв е бежанският натискът по границата. Точно сега имаме нужда от прези­дент с твърда ръка, президент с позиция и опит. Красимир Каракачанов е такъв канди­дат. Не, защото това е нашият кандидат. Не защото ние го из­дигаме, а защото той е човек с позиция и 20 години опит в политиката. Той е доказан патриот, винаги е отстоявал своите принципи. Хората го познават – няма нужда да се запознават с него, нито той да се обучава на президентския пост, каза пред присъстващите Волен Сидеров.

В момента България има нужда от този патриотичен блок, който и да е катализа­тор и да е остен, за да върви държавата в правилната посо­ка. Много избори сме минали и знаем, че има и купуване и манипулации, и зависимости към управляващата партия, гласуване под строй в малки­те общини, но сега моментът е особен. Народът вече е осъз­нал, че

БАЛОНЪТ ЕВРО­АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ СЕ Е СПУКАЛ,

разбира, че живеем в опа­сен свят, че трябва защитни­те сили на нацията да са на по-високо ниво. Това могат да го гарантират единствено нашите кандидати, защото те изповядват патриотизма. Призовавам Ви гласувайте за кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракача­нов и Явор Нотев с 19 в бю­летината, завърши словото си Сидеров.

Каракачанов и Нотев поднесоха венци пред паметника „Майка България"

Каракачанов подари български знамена на горнооряховци

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки раздаде вестник „Атака“ на централния площад в Горна Оряховица