|

КАК ГЕРБ ИЗБЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ? УПЛАШИХА СЕ, ЧЕ ПАТРИОТИТЕ ЩЕ ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ!

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СМЕНЯХА МНЕНИЕТО СИ ПРЕЗ ЧАСОВЕ

ЕРДОГАН ЗАПЛАШВА ДА НИ ЗАЛЕЕ С 3 МИЛИОНА
МИГРАНТИ! КАКВО ПРАВИМ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО?

 

АКО ИМА ПЕРИОД НА БЕЗВЛАСТИЕ, БУНТЪТ В ХАРМАНЛИ ЩЕ НИ СЕ СТОРИ КАТО УЧЕНИЧЕСКА ЗАБАВА

Цветан Цветанов обяви в сряда сле­добед на брифинг в НС, че герберите няма да подкрепят ново правителство в рамките на 43-то Народно събрание. ГЕРБ избра безплатното саниране на сгради, вместо повишение на мини­малните пенсии в размер на 300 лв, което поискаха Патриотите. Управля­ващите излъгаха, че това искане е вне­сено в последния момент и заявиха, че вдигането на доходите било популист­ки ход. (още на стр. 6-7)

Цветанов заяви, че позицията от вторник на лидера на ГЕРБ Бойко Бо­рисов не е актуална и неговата партия няма да подкрепи нов кабинет по вре­ме на сегашния парламент, както бяха обещали.

На България `и трябва стабилност, а не нови избори. Ако се стигне до връчване на мандат за съставяне на правителство на Патриотичния фронт, Патриотите ще поемат отговорността.

Припомняме, че те вече обявиха, че са готови да приемат мандат.

Чисто егоистично и партийно Обе­динените патриоти имат интерес от нови избори, защото биха постигнали много добър резултат. Но разсъжда­ват по-отговорно от партиите ГЕРБ и БСП. Патриотите смятат, че няма нужда от нестабилност в момент на криза и безвластие, когато Ердоган ни заплашва да ни залее с 3 милиона мигранти, а в лагери избухват бунто­ве.