|

КАРАКАЧАНОВ: МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ СА НЕСПРАВЕДЛИВИ

Аз не подкрепям мажоритарните избори. За раз­лика от други хора, не се притеснявам да изра­зявам личното си мнение, дори когато не се харесва на мнозинството. Мажоритарните избори са несправедливи избори. Това за­яви Красимир Каракачанов в студиото на „Панорама” на БНТ на 9 декември.

При мажоритарни избори в България, в нашата действителност, когато корпора­тивният и купеният цигански вот решават кой се избира, няма как да има справедли­вост, категоричен е той.

Не приемам една структура – едно шоу, кое­то няма абсолютно никаква политическа отговорност към абсолютно нищо, да налага дневния ред, каза Каракачанов. Според него другите политици не смеят да кажат тази истина, за да не се видят окарикатурени в същото това телевизионно шоу.

В Панорама той припомни, че по насто­яване на Патриотите се случи завършване­то на оградата по границата. Той изтълкува полученото одобрение на президентските избори с това, че патриотичните форма­ции са показали консолидация. В сегашната ситуация, с две служебни правителства, се удължава безвремието в държавата, допълни Ка­ракачанов.