|

АТАКА събира идеи от граждани за Бюджет 2017 на Русе

Във връзка с предстоящото извънредно заседание на Общински съвет в Русе по проекта за бюджета на Общината, народният представител от ПП АТАКА  проф. д.н. Любомир Владимиров и общинските съветници на партията проведоха среща с граждани. На нея бяха обсъдени идеи за належащи дейности, които да бъдат заложени в местния бюджет.

Пред Община Русе и на държавно ниво ще бъдат поставени крайно наболели проблеми, на първо място изграждането на канализационна мрежа в кварталите „Средна кула” и „Долапите”, осигуряване на постоянно и стабилно токоподаване в гр. Мартен, с. Сандрово и с. Червена вода.

Проф. Владимиров коментира, че от партията са събрани и множество идеи чрез социалните мрежи, които също ще бъдат разгледани.

На срещата с граждани в понеделник вечер бяха обсъдени и множество проблеми, които имат живеещите в различните квартали на града. Бяха засегнати инфраструктурните проблеми в някои части на дунавския град. Относно занемареното състояние на важни паметници в Русе бяха споделени идеи за тяхното реновиране и поддържане.

Депутатът от АТАКА обсъди със съгражданите си и традиционните проблеми с разбити тротоари и изоставени подлези.