|

ГЕРБ да внимават с популизма

Коментар на Волен Сидеров от страницата му във фейсбук, 8 януари

Научаваме, че пред БНР г-н Цветанов направил „предложение” на новия президент Радев. Да не бързал да разпуска Народното събрание. За да се приемели провокациите на чалгарите от шоуто. На марионетките, на които олигарси и перачи на пари възложиха поръчката „референдум”.

Наистина ли ГЕРБ искат стопроцентов мажоритарен вот, за който всички специалисти казаха ясно, че е вреден и убива представителната демокрация – хубава или лоша. Че половината гласове на българите изгарят. Че дава път на босове на подземния свят, на наркобарони и на убийци да вкарат депутати в парламента. Че бетонира присъствието НА 3 ДО 5 ДЕПУТАТА ОТ ТУРЦИЯ ВЪВ ВСЕКИ ПАРЛАМЕНТ!

Това ли искат ГЕРБ? Ако е така, да го кажат ясно! Да поемат отговорността като политически елит! Да не се оправдават с 2,5 млн българи. За Тодорживковската конституция гласуваха над 6,5 млн българи. 99%!

Тези, които упрекват другите в популизъм, станаха фабрика за производството му. Но да внимават! Ако мислят, че служебно ще си осигурят вечна власт, лъжат се. Ще изгорят в огъня, който палят. Сред тях има и мислещи хора. Нека го кажат на началниците си.

Аз съм спокоен – предупредих ги!