|

АТАКА отбелязва 144 години от убийството на Левски от турските изроди

С възпоменателен митинг партия АТАКА ще отбележи 144 години от убийството на Васил Левски от турците.  Патриотите канят на 19 февруари (неделя) от 19 часа пред паметника на Апостола в столицата всички достойни българи и патриотични организации да се присъединят.

 

 

Години наред лидерът Волен Сидеров е подчертавал, че държавата не направи необходимото за изучаване делото на Апостола. Вместо „масонския обелиск с релефче, на което не се познава кой е”, трябва да бъде издигната голяма статуя на Васил Левски в София. За сравнение: на ректората на Софийския университет стоят две огромни статуи на Христо и Евлоги Георгиеви. Христо Георгиев е тогавашният милионер, който е казал, че Левски може да продаде и баща си. АТАКА се възмущава, че през всичките години БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА ПРОДАЖНИЦИ, убийци на националния суверенитет и те имат наглостта да застават на паметника на Левски всяка година на 19 февруари. Според Сидеров там трябва да се направи чешма, където да си мият нечистата съвест премиери, президенти, министри и всякакви други.

По думите му досегашните управляващи са еднодневки и ще изчезнат така, както са се появявали – от нищото.

Те нямат идеал, кауза, нямат път пред себе си.

Той многократно е заявявал, че ако народът слушаше заветите на Левски, щяхме да сме стопани на собствените си богатства и България щеше да е просперираща страна.

Години наред АТАКА казва: „Да си върнем България!“ Това значи ние, българите, да бъдем стопани на собствения си живот и страна. Левски го казваше.

Сидеров пледира към всички лъжци и клеветници, които застават на паметника на 19-ти февруари и говорят глупости, че Левски бил евроатлантик, да прочетат историята и да видят какво е казал героят на България. Крайно време е да спрат с лъжите всички, които стават министри, кметове, президенти, главни прокурори. Да прочетат спомените на Христо Иванов-Големия, и да видят какво казва той.

Когато арестуват Левски, никой не го освобождава, защото народът спи

Тогава той казва пред пашата: „Аз не съм лош човек, не съм хайдутин, аз тръгнах да проповядвам сред своя народ, защото искат да ни купуват европейци”. И те ни купиха пасбищата, железниците и всичко, каквото може да се вземе.

Поклон пред паметта на Левски!

Той ни показваше пътя!

Кой обаче го следва, зависи от всички нас, от българския народ.

С поднасяне на венци и факелни шествия националистите от цялата страна също ще почетат паметта на Дякона.