|

Красимир Каракачанов: ГЕРБ и БСП откраднаха идеите на АТАКА за пенсиите, на ВМРО за циганската престъпност, на НФСБ за заплатите

„Обединени патриоти“ са катализаторът за помъдряване и побългаряване

 

Кой и на какво основание иска и може ли да управлява България?

Красимир Каракачанов заяви, че няма да има една политическа сила, която сама да може управлява. Затова е важно да има съгласие между партиите по важните теми за хората. Българската политическа действителност е всеки да плюе и отрича другия. Тя нищо добре ме донесе на България последните 27 години.

Ще продължи ли патриотичното обединение?

Здравият разум изисква  да продължи коалицията „Обединени патриоти”. Другото ще бъде грешка. Последните обещания на ГЕРБ и БСП са тезите от програмите на патриотичните партии – плагиатствани са идеите на НФСБ за доходите, на ВМРО за демографската криза и битовата престъпност, а на АТАКА за пенсиите.

Бъдещи коалиции

Трябва да изиграем ролята на катализатора, който да ускори процесите на помъдряване и побългаряване на партиите, които досега наричаха себе си леви и десни, заяви Красимир Каракачанов. Той изрази задоволство от това, че ГЕРБ са започнали да изпълняват програмата на Патриотите за битовата престъпност. Парите са увеличение на пенсиите ще дойдат от милиардите за саниране на панелките.

Програмата на „Обединени патриоти”

Каракачанов каза още, че Патриотите са щели изпълнят всички щедри обещания, които в момента се лансират от ГЕРБ и БСП, ако президентът Плевнелиев си беше спазил обещанието и беше дал третия мандат за съставяне на правителство на Патриотичния фронт. Според него причината да не получат мандата е турското посолство, което слушат българските политици.

Отношенията между България и Турция

Знамена на различните етнически общности няма и не трябва да има. Българското знаме е бяло, зелено, червено. Турция направи знамена на турците в Северен Кипър, на ойгурите в Китай, на азерите, с цел да създава проблеми. Каракачанов заяви още, че ако беше избран за президент, първата му визита щеше да е в Анкара, защото големите проблеми за България идват от Турция, която финансира политически партии в България, ислямизира циганите. Турският посланик отдавна заслужава да бъде обявен за персона нон грата.

Красимир Каракачанов в интервю за предаването „Беновска пита“ по „Канал 3″ и „Радио К2″