|

„БГ Патриот, Средно европейска класа, „За честта на пагона“, „Защита“ застават зад Обединени патриоти на изборите

Петър Харалампиев от „БГ Патриот“ (вляво), Георги Манев от СЕК и Николай Захариев от „Защита“ (дясно) ще подкрепят листите на Обединени патриоти за изборите

Коалиция „Обединени патриоти“ получи подкрепа за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март от Национално движение „БГ Патриот“, партия Средно европейска класа, Съюз на патриотичните сили „Защита“ и Национално сдружение  „За честта на пагона“.

В декларация на младите патриоти от „БГ Патриот“ се изтъква, че е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ.

Коалицията „Обединени патриоти“ има за цел промяната и обединението на българите и България, възраждане на българската икономика и по-добър просперитет на българската нация, повишаване на стандарта на живот на българите, борба срещу картелите и монополите, развитие на модерно и качествено образование и здравеопазване, утвърждаване на справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко, посочват от Движението „БГ Патриот“.

Също така считат, че предвид настоящата геополитическа ситуация и предизвикателствата пред националната сигурност на Република България Обединените патриоти ще бъдат гарант за защита на българския национален интерес и отстояването му както пред нашите партньори от Европейския съюз и НАТО, така и пред трети страни.

Вярваме, че съединението прави силата и то трябва да се доказва не само на думи, но и на дела. Затова заставаме твърдо и подкрепяме кандидатските листи на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“  за народни представители в цялата страна, защото заедно сме по-силни. С Нами Богъ, завършва декларацията.

Подкрепяйки „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, подкрепяме бъдещото устойчиво развитие на българската държава, казват от организацията на запасното войнство „За честта на пагона“.

Националното сдружение посочва в декларация, подписана от председателя на сдружението ген.-лейт. о.з. Петър Илиев, че войните от запаса и резерва, са положили клетва пред народ и Родина и няма да пожалят своите усилия за единението и просперитета на нацията. „Считаме, че идеите, развити в управленската програма на „Обединени патриоти“ защитават националните интереси и са алтернатива на непродуктивното статукво, гласи декларацията.

От сдружението се обръщат към всички войни от запаса и резерва с апел да подкрепят с гласа си коалицията.

До официалното начало на кампанията се очаква още родолюбиви български организации да се присъединят.