|

Волен Сидеров в Елхово: Детски надбавки да вземат родителите, завършили средно образование

Мигрантите да бъдат настанявани с центрове от закрит тип, после ВЪН от България

Ще изгоним ЧЕЗ

Няма да слушаме началници от Брюксел, само българския народ

 

На 14 март лидерът на АТАКА и водач на листата на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 31-ви МИР – Ямбол Волен Сидеров се срещна със стотици симпатизанти в Елхово. Преди началото на срещата съпредседателят на „Обединени патриоти“ се разходи по улиците на града и разговаря с жителите. По време на своята разходка в центъра Сидеров отбеляза, че пътищата не са в добро състояние, а някои от тях не са ремонтирани от времето на Тодор Живков, защото все няма пари. „Мисля, че при едно управление – патриотично, отговорно, ще има пари и за това, защото тогава няма да чакаме подаяния, а ще поканим инвеститори, които могат да го направят“, заяви Сидеров.

Той беше категоричен, че ако българският народ даде властта на НФСБ, АТАКА и ВМРО, Патриотите няма да слушат Брюксел или чужди посланици. Той допълни, че ще се търсят контакти и с други страни като Русия и Китай, за да може българската икономика да се развива. „Управлението изисква отговорност и мащабно виждане. Ако гледаш само как да се задържи твоята партия на власт, а другите да бъдат някак си излъгани, надхитрени по андрешковски, става лошо за страната. Ние поне показахме това с нашето обединение, че за нас е по-важно да оставим наистина нещо, иначе няма смисъл, за какво сме в политиката. Годините минават, нещата не се променят, хората вече да живеят с чувството, че нищо не може да се промени“, каза още председателят на АТАКА.

„Обединени патриоти“ в момента са единствените, които могат да предложат наистина промяна на посока – въздигане на България, не потъване още в калта.

„Мисля, че това все още е възможно и затова е важно гласуването за „Обединени патриоти“, отбеляза Сидеров.

Пред стотиците граждани на Елхово, които го посрещнаха, той подчерта, че българите трябва да си върнат достойнството. По думите му българският патриотизъм и национализъм са имунната система, която всеки един от нас трябва да пази и съхранява.

Лидерът на АТАКА продължи речта си с това, че трите патриотични партии се борят за ред, условия и нормални доходи, за да се върнат българите в чужбина. Добави също, че трябва да се сложи край на битовата престъпност. Според Сидеров, ЧЕЗ не е никакъв инвеститор в страната ни, а консуматор и няма място тук.

В Елхово водачът на ямболската листа даде дума, че при управлението на „Обединени патриоти“ детските надбавки ще бъдат давани само и единствено на родители, които имат завършено средно образование. Относно темата с нелегалните мигранти, които минават през границата ни, като през ничия земя, Сидеров заяви, че тези пришълци трябва да бъдат настанявани в центрове от закрит тип.

„Да направим като в Унгария. Виктор Орбан показа, че прави за унгарците реални неща и не само рейтингът му е висок, ами гласуваха за него така, че сега има конституционно мнозинство. Наскоро там приеха закон  за задържане на нелегално преминалите във фургони на самата граница.  Няма игри на Брюксел какво казал. Щом Унгария може да го прави като член на Евросъюза и НАТО, значи и ние можем. Можем, ако стои начело на държавата български Орбан).

В края на срещата лидерът на АТАКА Волен Сидеров раздаде книгата си „Основи на българизма“ с автограф.

Сидеров посети и село Тенево