|

Илиан Тодоров от АТАКА: Турция заплашва Европа с тотална война*!

Илиан Тодоров, водач на листата на патриотите в Кюстендил

 

България не е готова за подобни предизвикателства

Трябва да действаме светкавично

Единствено Обединенитe патриоти могат да осигурят нужното спокойствие на България!

Нахалството на неоосманиста Реджеп Ердоган и външната политика на турското правителство преминават всякакви граници. Всъщност те са еманация и гръмкото продължение на дългогодишните турски стратегически амбиции за възраждане на османизма в Европа, респективно и в България. Бруталната намеса на турски официални лица във вътрешните работи на страната ни,  изборният туризъм в полза на новото отроче ДОСТ и поредица от турска наглост сякаш отклониха вниманието ни от гръмките заплахи на подивелите турски политици, които намерения са и пряка заплаха за мира в региона. За националната ни сигурност, доколкото можем да говорим за подобна. Доживях да видя реакция от ДАНС, която изгони от страната ни 3-ма турци – пряка заплаха за националната ни сигурност. Незначително, но все пак нещо. Но ето какво пропуснахме между редовете.

В Европа скоро ще започнат свещени войни” – Мевлют Чавушоглу – външен министър на Турция

Турски министър ни заплашва с джихад! Радикалните мюсюлмани приемат възгледа за „джихад“, като тотална война в името на Аллах срещу „неверниците“. И се сражавайте с тях, докогато не ще има заблуда и религията ще е на Аллах!“ Коран -(2: 190-193).

България е християнска държава в Европа. Да очакваме ли свещена война?

***

 „Забраната за забрадки в ЕС ще отприщи война между кръста и полумесеца” – Реджеп Ердоган

Носенето на бурки на публични места в България е забранено със закон. Ще се радваме ли на мир? Имаме ли способности да се защитим? Ще ни защити ли НАТО? Не, не и не! Ако искаш мир, готви се за война. Si vis pacem, para bellum

***

 “Да направим турския език официален в България” – Йомер Фарук Челик, кмет на община във вилает Маниса

Челик: „В България нашият близък познат Лютви Местан е лидер на партия ДОСТ. Той и хората му са в блестящи връзки с Република Турция”… От наша страна осигуряваме безплатни автобуси за избирателите до секциите. Тези избори в България са от огромно значение, имаме информация, че в цяла Турция се полагат усилия за тях“, заяви кметът Фарук Челик.

Кой регистрира партия ДОСТ? Защо до този момент няма действия на Българската прокуратура по силата на НК за престъпления против Републиката?

***

 “Ние можем във всеки момент да отворим вратите към България и Гърция и да натоварим бежанците на автобуси“ – Ердоган

Изказване на турският президент Реджеп Ердоган пред председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер и президента на Европейския съвет Доналд Туск. В бежанските лагери в Турция има около 3 милиона „бежанци” – колкото населението на половин България. Динко и Перата ли ще спрат това ислямско цунами, или е жизненонеобходимо да притежаваме мощни и безпощадни Гранични войски?

***

 Турският президент Ердоган за пореден път заплаши да развали сделката с ЕС за мигрантите. Невъзможността да опазим държавната ни граница с Турция и Гърция от евентуалното бъдещо  ислямско нашествие ще ни ликвидира  като нация и държава. Ще промени напълно и безвъзвратно демографската картина у нас. България ще се трансформира в ислямско гето. Държавата ни ще се напълни с джихадисти, с които ни заплаши Мевлют Чавушоглу. Ще бъдем арена на терор в тяхната свещена война! „Най-лошите твари пред Аллах са онези, които Го отричат и не вярват“ - Сура 8,55.

***

Чавушоглу:  Ще бием „османски шут” на Европа

Външният министър на Турция говори за „османски шут” за Европа. Забележете „Османски” – не турски!

***

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган пред турски мигранти с думите „Раждайте по минимум 5 деца”, Вие сте бъдещето на Европа“!

България е в Европа, а бъдещето принадлежи на нашите деца! Освен ако не им го отнемем от неразбиране, глупост, наивност, сервилност, надменност, неподготвеност. Незабавно възстановяване на ракетни войски по южната ни граница. Възраждане на Гранични войски в състава на Българската армия. Насищане с военни формирования и съединения  от родовете  на Сухопътни войски и ВВС на сухоземната ни граница с Турция и Гърция. Увеличаване заплатите и социалните придобивки на кадровите военнослужещи. Напълно нов и кардинален подход в инвестициите в отбраната. Създаване на държавен ВПК (военно промишлен комплекс) за нуждите на българската армия и икономика по примера на Финландия, Испания, Италия, Австралия и много др. Увеличаване средствата за отбрана.

Само Обединени патриоти, можем да осигурим нужното спокойствие за държавата!

В противен случай, ислямисти ще стоят в основата на бъдещето на България!

 

 

*Тоталната война е военен конфликт с неограничен мащаб, при който страната агресор извършва пълна мобилизация на всички достъпни ресурси – човешки, индустриални, селскостопански, военни, природни, технологични и други. Целта е пълно унищожение или прекратяването на всякаква съпротива на противника.