|

Миглена Александрова от АТАКА, кандидат за народен представител в 23 МИР: Само ние имаме куража и волята да кажем ВЪН на мигрантите

В зала „Преслав“ на столичния хотел Хемус се състоя среща с избиратели на кандидатите за народни представители от Коалиция „Обединени патриоти“ в 23 МИР София. На събитието присъстваха от АТАКА Миглена Александрова, Кристиян Димитров, Станил Станилов.
В своето изказване народният представител от 42-то и 43-то Народно събрание Миглена Александрова подчерта, че патриотичното обединение е от изключителна важност за бъдещето на страната ни. Като пример Александрова посочи надигащата се вълна на националистическите партии в цяла Европа. Според нея повишението на доходите ще е основен приоритет на Обединените патриоти в бъдещото Народно събрание.
„Целта е този път да имаме една голяма група патриоти в парламента, които не само да изместят ДПС, но и да определят политиката в държавата. Няма как с 10-12-20 души в НС да постигнем нещо. Но когато сме 50-60 човека тогава управляващите ще се съобразяват с нас“, заяви Александрова.

По темата за мигрантите тя беше категорична, че само трите сили АТАКА, ВМРО и НФСБ имат куража и волята да им кажат ВЪН. „Ако идват семейства, майки с деца, които бягат от войната е разбираемо. Но да идват яки момчета, които си губят паспортите, но айфоните – не, това не го приемаме“, допълни тя.

Кристиян Димитров отбеляза пред столичани важната роля от обединението на Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов.  А Станил Станилов го допълни, че единствено те нямат началници в Брюксел, Вашингтон, Анкара, за разлика от другите лидери на партии.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!