|

Николай Александров пред Канал 3: Няма да отстъпим от искането ни за вдигане на пенсиите

България е достигнала до състояние на постоянна мизерия, в която народът все повече и повече затъва. Четем колко било хубаво на Запад, но не може да го постигнем. Обясняват ни се, че сме европейци, но трябва да бъдем на втора скорост, т.е. второ качество. На нас ни се забранява да изнасяме на Изток, други пък го правят. Обединени патриоти не сме съгласни с двойните стандарти, заяви Николай Александров от АТАКА в предаването „Беновска пита“ по Канал 3. Икономистът е втори в листата на Патриотите във Варна, след водача Валентин Касабов.

По повод бъдещи коалиции Александров заяви, че в името на България и интересите на страната може да седнат да говорят с почти всички, с изключение на ДПС и ДОСТ.

Кандидатът за народен представил от Варна отбеляза, че ГЕРБ и БСП са копирали част от програмата на Патриотите.  „Нека да мине 26-ти март, може да седнем на масата за преговори, да извадим програмите, да видим къде са допирните точки и да се постигне евентуално съгласие за едно бъдещо по-добро управление“, каза в студиото още членът на Контролния сбор на АТАКА.

На въпрос от Беновска на какво няма да отстъпи коалицията на НФСБ, АТАКА и ВМРО, Александров отсече: „увеличението на доходите на българските пенсионери“.

Той маркира и трите им основни цели – увеличение на доходите, сериозна промяна в икономиката, спиране на мигрантите.

По темата за данъците Александров отбеляза, че идеята за въвеждането на прогресивен данък е една изключително добра и партия АТАКА вече е внасяла такова предложение, но е било отхвърляно.

В края на предаването атакистът подари на водещата Беновска книгата „Непознатият държавник“ за Тодор Живков.

„По негово управление моят дядо е дошъл до София бос, спал е във входове, мазета и въпреки това е успял да построи жилище и да отгледа семейство, а децата да образова“, заключи с тази лична история Александров.