|

Объркайте плановете на ГЕРБ и БСП! С номер 17 за първа сила на изборите

Каузата на Обединените патриоти е българите да живеят добре в защитена държава

Медиите скриха от вас тези кадри. Стотици българи поздравиха лидера на АТАКА Волен Сидеров на шествието на Патриотите по случай Освобождението на България от турско робство. Те пожелаха коалицията „Обединени патриоти-НФСБ, АТАКА и ВМРО“ да стане първа сила на предстоящите парламентарни избори, за да вдигнат доходите на най-бедните българи, да не се допускат нелегални мигранти в страната ни, да си върнем българското злато в български ръце и да не се разпродаде малкото останалото в България на чужди колонизатори.

Патриотите искат властта, за да притиснат ЕС за мигрантите

На 1 януари 2018 г. България става домакин на Европейския съюз. Патриотите сме най-сериозни критици на ЕС, който трябва да се промени. Но това домакинство трябва да бъде в ръцете на Обединени патриоти, за да можем да поставим въпросите, които вълнуват България и Европа.

Ние в управлението, начело или заедно с някого, ще поставим въпроси, които не се поставяха досега:

- За границите на Европа – има ли Европа граници изобщо, пази ли ги? Ние сме на самата граница. Как ще продължава европейската политика по този въпрос? Ще идват ли още и още вълни от нарушители на закона, престъпници, за които Европа отваря обятия и ги приема? Не! И не трябва. Но това трябва да го кажем ние. Ние трябва да зададем въпросът.

- България ще се развива ли икономически или ще бъде втора, трета категория?

- България ще развива ли собствена енергетика? Ще й се пречи ли, когато прави свои проекти? Ще идват ли тук да размахват пръст?

Това са въпросите, които само патриотите могат да поставят, никой друг! Ние видяхме всички управленци досега. Те отиват в Брюксел, снимат се с Меркел и се прибират, за да обясняват, че нищо не може да се направи и всичко върви правилно. Не върви правилно, ние го усещаме. Последни сме по доходи, демографски срив, изтичащи от България млади хора. Няма смисъл да повтарям азбучните истини, всеки ги знае, всеки ги повтаря. Но как ще успеем – с характер, мъжество и смелост.

Това може да го направят само „Обединени патриоти”.

Изказване на Волен Сидеров на митинга на АТАКА на 3 март 2017 г.