|

Патриотите връщат наборната служба

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ се срещнаха със симпатизанти и граждани в Габрово, където водач на листата е Борис Вангелов. По време на срещата той заяви, че една от главните цели на коалицията след изборите ще бъде връщането на наборната военна служба.

На представянето на листата на Патриотите в избирателния район присъства съпредседателят на „Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов. Той бе категоричен, че най-важното за българите е решаването на демографската криза.

„Ние трябва да решаваме този проблем, стимулирайки българската раждаемост, а не да вкарваме нелегални мигранти и по този начин да засилваме демографската криза, а междуетническите и междурелигиозните отношения да стават все по-остри и по-остри“, заяви Каракачанов.

Към неговото мнение се присъедини Апостол Матев от АТАКА, кандидат за народен представител от коалицията.

„Нужни са животоспасяващи действия за спасяването на нашата държава. А такива действия, както видяхте вече трето десетилетие не могат да се свършат от неолибералната върхушка, която ни е наложила хомота. Това нещо може да се свърши от консервативни партии или от националистически“, заяви Матев.