|

Пред ЕС Патриотите поставят темата за границите на Европа

Водачът на листата на Обединени патриоти в Ловеч Петър Николов обясни, че имаме шест месеца, в които България ще формулира 2-3 теми, по които ще накараме европейските лидери да говорят и задължително трябва да присъства темата за мигрантите

Обединените патриоти ще настояват да се постави темата за границите на Европа, докато България председателства Европейския съюз от януари 2018 г. Това стана ясно от интервю с водача на Ловешката листа Петър Николов в предаването „Неделик с Волен Сидеров“ по АЛФА ТВ.

В продължение на 6 месеца ще сме домакини. Ще трябва да се сложат няколко теми. Говори се за абсурдни неща, екологията, културното наследство. Не. Да се сложи темата за границите. Има ли Европа такива? Каква е тази Европа, която защитава незаконно преминаващите? Утре незаконно придобиващите чуждо имущество можем да защитаваме по същата причина, заяви историкът и политолог Николов.

От екрана на АЛФА ТВ той попита Турция въобще може ли да води преговори за членство в Европа? Това ли е Европа, която виждаме?

По думите му, когато се съберат у нас лидерите на Европа, трябва да им покажем границата и да питаме къде свършва този континент. Ако ще бъдем някакво място, където преминават хора от всякъде, да си взимаме чуковете и да си тръгваме, заяви още той.

Имаме шест месеца, в които България ще формулира две или три теми, по които ще накараме европейските лидери да говорят. Отсреща няма аргументи, които да обяснят защо Европа трябва да отвори границите си безогледно за бежанци. Няма аргументи, които да защитават целия този мултикултурен облик на Европа, който не работи.

По темата за предизборните идеи и програми на партиите, Николов заяви, че избирателят има естествен усет за автентичност, а фалшът се наказва.

Водачът на Ловешката листа, който е автор на няколко книги и задълбочен изследовател на историята, смята, че успехът на Румен Радев, не е успех на лявото в България, защото е абсолютно фалирало.

Според него основната битка за няколко стотин гласа на изборите ще е между ГЕРБ, БСП и Обединените патриоти.

За мен шансът на „Обединените патриоти“ въобще не е малък. Могат да се превърнат в голямата изненада. Предимството е в автентичността, последователността.