|

Стотици приветстваха националистите в Плевен

Коалиция „Обединени патриоти-НФСБ, АТАКА и ВМРО“ откри своята кампания и в Плевен. Присъстваха водачът на листата Красимир Каракачанов, общинският съветник от АТАКА и кандидат за народен представител Адриан Асенов и останалите в листата на патриотите. Каракачанов заяви твърдото намерение да извоюват първото място на предстоящите избори на 26 март.

Адриан Асенов заяви пред стотиците граждани, че обединението на АТАКА, ВМРО и НФСБ е уникално в българската история. От област Плевен винаги е влизал по един народен представител от патриотична формация, било то ВМРО или АТАКА. Ако от самото начало бяхме обединени, щяха да са повече. Щяхме да контролираме законодателния орган, подчерта Асенов.

Според него именно заради разединението на всички нива в българското общество, в момента ни управлява една шайка кукловоди, която всява омраза между нас чрез медиите. България е превърната в колония заради това, че не сме единни. Ако сме единни, това няма да се случи, категоричен бе атакистът.

Той обърна внимание на обезлюдяването на Плевен. Ние сме една колония, каквато е била Индия за англичаните. Евтин суровинен придатък и евтин източник на човешка работна ръка за Западна Европа. Нищо повече. Това може да се промени, ако българския народ избере номер 17 на 26 март. Всичко останало е колониална и васална политика, заключи Адриан Асенов.

Освен в плевенската листа, той е и водач на Обединени патриоти в Монтана.