|

С номер 17 България ще поеме по нов път! KOMЕНТАР на СИДЕРОВ

По повод номера на „Обединените патриоти- НСФБ, АТАКА и ВМРО“ в бюлетината – 17 искам да навляза в окултните дебри и подвижни пясъци на нумерологията, защото има интересни съвпадения. Но най-важното е да имаме силно присъствие в парламента, да направим правителство, да сме основна сила, а не трета. Да изместим ДПС така, че да нямат достъп до властта, да не допуснем и други протурски партии, които сега се появиха, да стигат до властта, да имат претенции и да влияят върху съдбата ни. Това е задачата, която имате.

А относно №17 видях в интернет, че имало и божествен смисъл, било хубаво число, което дава възможности за развитие, ако преодолееш определени трудности.

На датата 17-ти април 2005 г. беше учредена партия АТАКА в София. Само след месец-два на изборите тя направи пробив и за първи път в българския парламент имаше патриотична, националистическа партия, която на глас каза, че ДПС не трябва да управлява и изрече проблемите на България такива, каквито са. До днес говорим същите неща и действаме по същия начин.

На датата 17-ти октомври 2005 г. тръгна всекидневникът в. „Атака“. Той излизаше всеки ден и беше различният вестник, в който можеш да прочетеш много истини и анализи за това, което се случва. Тогава на власт беше тройната коалиция ДПС-НДСВ и БСП с премиер Сергей Станишев. Нямаше майдани. „Долу ДПС“ викахме само ние от АТАКА. Борихме се срещу тази тройна коалиция, много пъти изпращаха срещу нас полиция, жандармерия, за да ни мачкат по улиците и площадите в София, където държах речи и посочвах грешките на правителството. Накрая драгият избирател гласува за ГЕРБ и вкараха 117 депутати на Борисов, АТАКА беше с 21 човека. С тях не можеш да направиш нищо, затова сега обърнете съотношението 117 или 127 за Обединени патриоти срещу 21-22-25-ма за ГЕРБ, БСП, ДПС и другите системни партии. Това би било един духовен подвиг духовен за българския народ.

И още една дата – 17-ти септември 2015 г., когато се роди Волен Сидеров-младши. 17 е свързано с раждане, с поява на нещо – партия, вестник, нов българин. А сега номер 17-ти дава възможност отново нещо ново да се появи! На 26-ти март можете да направите така, че България да поеме по чувствително нов път. Във ваши ръце е.

Коментар на Волен Сидеров в предаването „Неделник“ по АЛФА ТВ от 19 март 2017 г.