|

Oбединените патриоти правят 17 май – Ден на турския геноцид над българите

Сидеров посети и село Тенево

Десетки жители на ямболското село Бояново посрещнаха водача на ямболската листа на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров и четвъртия в листата Кръстьо Петров, общински съветник от АТАКА.

Село Бояново

Посещението на лидера на АТАКА в селото предизвика огромен интерес. Жителите там споделиха, че никога лидер на партия не ги е посещавал и не е разговарял с тях. Те пожелаха Обединените патриоти да са минимум на второ място на изборите.

Пред жителите на Бояново Сидеров каза: „Когато искаме да вдигнем доходите, от Брюксел ни казват – НЕ, защото ще нарушим бюджета. И ГЕРБ козируват. БСП, същото. Ние, патриотите казваме, че може да се вдигнат заплати и пенсии.

Село Бояново

Когато кажем, че ще затворим границата за пришълци, от Брюксел казват – НЕ. ГЕРБ и БСП се съгласяват. Такава била общата европейска политика. „Обединените патриоти“ казваме НЕ – никаква такава директива за нас не е важна, защото е важно да защитим България“.

Той подчерта, че народните представители-патриоти трябва да са голяма група в следващия парламент, за да се прием искането им за 300 лв. минимална пенсия.

„Като сме повече, нито една друга партия няма да може да отхвърля предложенията ни, които са в интерес на българския народ“, смята Сидеров и припомни, че 12 години важни законопроекти на АТАКА са били стопирани.

ТЕНЕВО

Пред бояновци той засегна и темата за златните концесии. „Изнасят от България, за да преработват в Намибия. От години партия АТАКА се бори да бъдат прекратени концесионните договори за добив на злато и ценни метали и печалбата да остава в България, не да се изнася навън страната.  Освен това на срещата Сидеров заяви, че в програмата на Патриотите е заложено 17 май да стане Ден на геноцида над българите по време на турското робство. Това предложение бе посрещнато с аплодисменти от жителите на Бояново.

ТЕНЕВО

Кандидатът за народен представител от 31-ви МИР – Ямбол Кръстьо Петров заяви пред симпатизанти и жители на Бояново, че е време всички над 2 милиона българи, които са в чужбина, да се върнат в родината си. За да стане, България трябва да им предложи по-добър живот и доходи. Това ще се случи, когато обединените патриотични сили – НФСБ, АТАКА и ВМРО вземат изпълнителната власт, категоричен бе Петров и призова да се гласува с № 17 на предстоящите парламентарни избори на 26-ти март.