|

Волен Сидеров в първия ден на 44-то НС: Патриотите сме за стабилно управление до края на мандата

19 април 2017 г.

„Аз съм от малкото, които не се вълнуват, тъй като съм бил на много откривания на Народното събрание от 2005 г. При мен вълненията са малко по-овладени“, заяви минути преди началото на първото заседание на 44-я парламент лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

Той се пошегува пред медиите, че не може да прости на президента Радев, че е избрал рождения му ден – 19 април за откриването на Народното събрание. „Сега ще трябва да почерпя 240 човека“, каза под формата на шега Сидеров.

По думите му събранието започва спокойно и смята, че трябва да има едно стабилно управление, защото международната обстановка не е спокойна и е пълна с много обрати и опасности.

Ние, специално патриотите, сме за стабилно управление до края на мандата. Да покажем, че в България могат да се обединяват отделни политически сили, когато има заплаха отвън, когато нещо застрашава страната ни. Да се стабилизира вътре икономиката и да се подобри малко стандартът на живот. От наша гледна точка ще имаме стабилност, спокойствие, съгласие, разбира се, всичко в рамките на разумното. Надявам се, че от страна на ГЕРБ няма да има неразумни ходове, тъй като те също минаха през своя еволюция, вече трети път управляват, всеки се учи, всеки помъдрява. Надявам се на рационално и разумно управление“, заключи Сидеров.