|

Патриотите ще посочват правилния път за България


Десислав Чуколов, АТАКА: Ще посочваме правилния път за България

Обединени патриоти ще бъдем коректив на властта и ще посочваме верния път за развитието на България. Това заяви народният представител от АТАКА Десислав Чуколов минути преди конституирането на 44-тото Народно събрание.

Той уточни, че групата на патриотите са пряко свързани с избирателите си и ще разчитат на помощта и сигналите им по места.

В заключение, депутатът беше категоричен, че дори и само с 27 депутати Обединени патриоти ще направят всичко възможно да изпълнят обещанията си.

Павел Шопов: Отрезвихме политическия елит

АТАКА отрезвихме българския политически елит по отношение на Русия, категоричен беше депутатът от Обединени патриоти Павел Шопов при откриването на 44-ия парламент на Република България.

По думите му патриотичната коалиция е върнала самочувствието на българския народ. Според него по този начин националистите са изпълнили една от най-големите си и изключителни мисии в политиката.

Шопов отчете, че всяко ново Народно събрание е белязано с надежди и оптимизъм. Този момент се бележи като нов етап в българската история.