|

Гейове и лесбийки събират пари с есемес за парадa! АТАКА: Не на сексуалната перверзия!

От партията на Сидеров са против провеждането на развратната демонстрацията в София

Пари чрез есемеси събират за гей парада в София тази година. Организаторите са стартирали нова DMS кампания за набиране на средствата за техника, комуникационни материали, охрана и административни такси. Те призовават „съпричастните“ да дарят по 1 лев за пошлото мероприятие в столицата.

Шествието на лесбийките, гейовете, бисексуалните, трансджендърите и интерсекс хората (ЛГБТИ) наречено „София Прайд“ ще се проведе на 10 юни в 18:00 ч. от Паметника на Съветската армия, а маршрутът предстои да бъде уточнен със Столичната община.

Партия АТАКА се обявява категорично против провеждането на гей парад по софийските улици.

От партията на Сидеров смятат, че шествието е „чуждо на националните ни традиции и морал уродливо явление“.
Патриотите смятат, че българското общество е скандализирано всяка година от поведението на организаторите и участниците в „София прайд“, които демонстрират по улиците неприкрит разврат, сексуална перверзия и морална разпуснатост.

Според националистите проявата и „извратените амбиции“ на организаторите са не просто покушение срещу обществения морал, но и опасност за традиционните български ценности.

АТАКА призовава Столичната община да забрани провеждането на скандалното мероприятие, което всяка година се подкрепя от чужди посолства.
Припомняме, че АТАКА многократно предложи законови промени в защита на традиционните български ценности. С тях се цели да се криминализира провеждането на подобни прояви и публичното афиширане на обратна ориентация.