|

Сидеров откри приемна в Ямбол

 Тя е на адрес: ул. „Г. С. Раковски“ 5

 

Сидеров показа снимка от Ямбол, на която е с приятеля си от детството Николай. Показват табелка „Граждани, не плюйте, не храчете по улиците“

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров откри приемна за граждани в родния си град Ямбол, от който е избран за депутат. Тя ще бъде отворена всеки работен ден от 14 до 18 часа.
Сидеров заяви, че на всеки две седмици ще се среща с жители на града и областта, за да изслуша въпросите им и приеме лично техните сигналите.
По думите му всеки народен представител трябва да има място, където да се среща с хората и да изслушва проблемите им. За момента той е първият депутат в 44-ия парламент, който създаде своя приемна в града.
В нея всеки може да получи негова книга и брой на вестник „Атака“.

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен и ме подкрепяха на изборите. Благодаря и на всички, които участваха в секционните комисии, които също допринесоха за този успех. Само да припомня, че резултатът на „Обединени патриоти“ в Ямбол беше най-висок от всички избирателни райони в цялата страна“, заяви Сидеров пред медиите в родния си град по време на откриването на приемната.

Той уточни, че материалите и сигналите, които постъпват в приемната му ще бъдат обработвани и той ще разглежда всеки един от тях лично. „Мисля, че това е дълг на всеки народен представител.

В приемната на Сидеров го очакваха приятни изненади от неговата младост. По стените има репродукции, снимки на картини, които е рисувал.

Интересните подробности от младостта му придадоха един по-различен нюанс на портрета на народния представител Сидеров.

В новата приемна граждани могат да получат книга от Сидеров и новия брой на в. „Атака“