|

На празника вяра, надежда и любов млад депутат от АТАКА вдига сватба

Николай и Моника станаха родители на Екатерина на 23 юли миналата година

31-годишният атакист Николай Александров ще мине под венчилото навръх празника Вяра, Надежда и Любов на 17 септември. Година след като се роди първородната му дъщеря Екатерина народният представител от Обединени патриоти и половинката му Моника решиха да узаконят своята връзка.

Предложението за брак е дошло миналото лято в замъка Равадиново край Созопол.

Кумове на младото семейство ще бъдат близки приятели на депутата от студентските му години в Софийския университет. Те са станали родители за втори път на същата дата, когато е родена и дъщеричката на депутата 23 юли.

Малката Екатерина за първи път видя морето по време на предизборната кампания на баща си във Варна, от където е избран за народен представител

Очаква се сред гостите на тържеството да бъдат лидерите на АТАКА, НФСБ и ВМРО Волен Сидеров, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, народни представители от Обединени патриоти, както и министри и областни управители.

Николай и Моника ще сключат църковен брак на празника на София в храм „Св. София”.

Шаферка ще бъде дъщеричката им Екатерина, а шафер Волен Сидеров-младши, който ще празнува на същата дата и своя втори рожден ден.

Патриотът и неговата красива половинка са избрали българската песен „Миг като вечност” на Тодор Върбанов за своя първи сватбен танц.

Ексклузивни снимки от сватбеното тържество очаквайте първо във в. „Атака”.