|

Проблемът с циганите е вкаран отвън за отслабване на България

 

Хиляди недоволни се събраха на митинг в Асеновград срещу циганските набези

Основната новина през изминалите дни беше екшънът и безредиците в Асеновград. Отново нападение на цигани над българи, отново много полиция, жандармерия, недоволство на хора от цялата страна, които протестират срещу ненаказаното насилие  на тези общности, извършвано над българи, над възрастни хора. От години говоря по тази тема. Заради това бях заклеймяван, охулван, посочван с пръст и наричан как ли не. Тази тема я поддържам в политиката от 12 години, а преди това още толкова в публицистиката си. В стотици статии обяснявах този проблем, посочвах и разрешението. В резултат бях не само охулван от монополните медии в държавата, но в същото време бяха завеждани дела от най-различни организации – обществени, граждански, НПО и т.н., но всъщност са образувания на октопода на Сорос. Той е международен мошеник, който си играе с валутите в резултат на вътрешна информация. Милиардите, които трупа биват използвани за цветни революции. Именно организациите на Сорос финансират нахлуването на нелегални мигранти в Европа. Организациите му по света, а специално в България с голяма сила работи през последните 26-27 години за това страната ни да бъде раздробена, превърната в огнище на напрежение, разделена между българи – цигани, да има междуособици, да има конфликти. И когато посочвах извършите престъпление – изнасилени самотни възрастни жени по селата, ограбена селскостопанска продукция, срещу мен скача Хелзинкският комитет.

Това, което се случи в Асеновград не е нито нещо ново, нито трябва да предизвиква някакви задъхани репортажи на всички медии. Проблемът е стар. Той е посочван от хора като мен, срещу което ние получаваме удари. И днес, най-тежките удари са срещу Обединени патриоти-НФСБ, АТАКА и ВМРО, защото ние през годините сме посочвали проблема, казвали сме и как трябва да се разреши. Не става дума изобщо нито за дискриминация, нито за насилие, става дума за интеграция, но такава, която да се прави със сериозна държавна политика. Сериозна и безкомпромисна! Тоест, ако детето ти не учи в училище – не получаваш детски надбавки. Ако използваш социалните помощи за добър живот и мамиш по този начин държавата, а в същото време не плащаш тока, вода, данъци, това да се санкционира. Това сме искали през годините. Също така сме искали да няма незаконно пребиваващи. Например по 1000 души да се водят на един и същ адрес, както много пъти се е случвало. В резултат на това, когато извършат престъпление, те не могат да бъдат идентифицирани и задържани, защото просто ги няма.

С това се сблъсках още при убийството на проф. Калоянов. Помните ли този случай? Сигурно сте го забравили. През 2005 г., току-що партия АТАКА влезе в парламента, беше извършено едно зверско, варварско убийство на известен наш учен, историк проф. Калоянов в квартал „Захарна фабрика“. С помощта на патриотични формации сложихме паметна плоча на кооперацията, където е извършено убийството. И толкова! Остана си с плочата. Нито бяха намерени, нито бяха осъдени убийците на проф. Калоянов.

Жителите на този квартал не смееха да се прибират след като се мръкне

Това е София, столицата на европейска България. Да не говорим за села като с. Мечка, Плевенско и други, където жителите се залостват и чакат със свито сърце да не ги нападне някоя озверяла група от неинтегрирани персони.

Пак казвам,

това, което се случва в Асеновград не е ново

Патриотите настояват за промени, при които ако детето ти не учи в училище – не получаваш детски надбавки

Въпросът е в това, че в момента Обединените патриоти имат участие във властта. В Асеновград беше вицепремиерът Валери Симеонов, който е в този ресор, отговаря за междуетническите отношения, демографската политика. БСП и ДПС питаха защо е там. Има си своя логичен отговор – защото е вицепремиер по тези въпроси. Ако не беше отишъл, същите тези партии щяха да питат защо не е там. Тук въпросът е, че много бързо трябва да се осъдят извършителите на престъплението. Защото много пъти не се е случвало.

Интересното в този случай е, че един от биячите от циганската общност в Асеновград се оказа подсъдим по делото с имамите. Тоест, делото за радикалния ислям, на което патриотични формации бяхме пред съда, за да искаме справедлива присъда.

Въпросът с радикалния ислям в циганските махали е много важен

В градове като Пазарджик това вече е факт. Там циганските махали са под влияние на радикални ислямисти, получават се пари, раздават се и голяма част от тази общност бива привлечена, започва да се облича и да ходи като някакви салафати, като джихадисти, като тези, които наричаме радикални ислямисти.

Явно това става и в Асеновград, след като един от заловените  извършители-биячи се оказа съратник на известния Муса, който е предводителя на ислямистите в Пазарджик.

 

Коментар на Волен Сидеров от предаването „Неделник“ по АЛФА ТВ на 2 юли 2017 г.