|

Проф. Станилов от АТАКА: Без помощи за родители, които не пращат децата си на училище

Родител, които не изпраща детето си на училище не бива да получава подкрепа от държавата. Социалните помощи трябва да се използват така, че тези, които живеят само от тях, да бъдат принудени да се обучават и да обучават децата си. Това заяви депутатът от АТАКА проф. Станислав Станилов в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

Патриотите имат предложение всички циганчета задължително да влизат в детски градини от 4-годишна възраст, за да могат да научат български език и тогава да постъпят в първи клас, разясни народният представител от партията на Сидеров.

По повод класация, която наскоро излезе в медиите, че партия АТАКА е на първо място сред антизападна формация в целия ЕС проф. Станилов заяви: „Важното е, че ние не сме антиевропейска партия, а сме евроскептична партия. То не е същото. Ние също искаме Европейски съюз, но не този, който е в момента.

Ние искаме Съюз на отечествата,

Съюз на нациите, както е формулирано от идеолога ген. Де Гол“.

По думите му световната олигархия, транснационалните компании са яхнали този съюз и си прокарват собствените цели.

„Не можем да се съгласяваме с всичко и както правят унгарци, поляци, чехи, словаци, трябва да се борим за себе си за успехите си. Ще дам пример с купуването на земя. В Полша земя не се продава. Глобяват ги всяка година 900 000 евро, те си плащат“, заяви още проф. Станилов според когото и ние трябва да направим така.

„Когато имаш една мощна държава като Германия може да си позволиш да продаваш  земя на чужденци. Но една малка България и то доста безпомощна в този момент, като продаде по-голямо количество земя,

може да бъде манипулирана от друга голяма държава,

Патриотите имат предложение всички циганчета задължително да влизат в детски градини от 4-годишна възраст, за да могат да научат български език и тогава да постъпят в първи клас, заяви депутатът

чиито граждани са купили тази земя. Може да се оказва и политическо влияние. Ако имаш един голям арендатор или собственик на тази земя, който е построил завод или нещо друго, той може спокойно да оказва пряко влияние на правителството в полза на собствената си държава“, подчерта археологът и допълни, че у нас

доста земя е продадена с подставени лица,

със смесени фирми и т.н. и един ден това ще ни донесе доста големи неприятности.

По темата за стабилността на правителството той коментира, че поставените от Патриотите определени условия в коалиционното споразумение продължават да се изпълняват. „Във властта сме, за да няма непрекъснато клатене на държавната машина“, заключи той в телевизионното предаване.