|

Волен и Деница даряват парите от сватбата

Сем. Сидерови си каза ДА пред стотици приятели и заформи щур купон за гостите си

Волен и Деница вдигнаха сватба като на кино миналата неделя. Семейство Сидерови събра стотици приятели на пищно тържество в столицата. Както повечето медии я определиха тържеството – това е сватбата на годината.

Двамата измениха на традицията и първо сключиха църковен брак в храм „Св. Св. Кирил и Методий”, а едва след това на изнесена церемония се венчаха и пред общината. На младото семейство кумуваха дългогодишният приятел на Сидеров – Димитър Савов и съпругата му.

На тържеството присъстваха министри, депутати от ГЕРБ, БСП и Обединени патриоти, журналисти, интелектуалци и приятели, и колеги на семейството.

Младоженците получиха много икони и картини, а събраната сума от сватбата ще бъде дарена за да благотворителност.

Плеяда от български изпълнители се погрижи за доброто настроение на сем. Сидерови и гостите им. Сред тях Васил Найденов, Силвия и Теди Кацарови, Тони Димитрова, Васил Петров, Миро и други.

Първият сватбен танц на младоженците беше с любимата песен на Сидеров „Ние можем да имаме много жени” лично изпълнена от Михаил Белчев. Букетът пък хвана Мая, приятелка на г-жа Сидерова и една от седемте шаферки на сватбата.

Купонът беше изпълнен с много танци, пищна заря и продължи до малките часове на нощта.

Повече снимки може да видите ТУК