|

След намесата на Сидеров: Назначават в столичен хотел ритнатата камериерка

Сидеров е единственият политически лидери, който се загрижи в такава степен за мен, каза пред АЛФА ТВ Диана Петкова

Диана Петкова благодари на лидера на АТАКА за загрижеността и жеста, който е направил за нея

След обещанието на лидера на АТАКА и съпредседател на Обединени патриоти Волен Сидеров, ритнатата камериерка в Слънчев бряг Диана Петкова започва работа в столичен хотел.

Диана се срещна с новия си мениджър и научи повече за мястото и работата в него. Камериерката, станала жертва на шведския турист, изрази своята благодарност към лидера на АТАКА Волен Сидеров, към екипа на телевизия АЛФА и към управата на хотела, в който започва работа. Диана беше категорична, че Волен Сидеров е единственият политически лидер, който наистина се е загрижил за нея.

„Радваме се да станете част от нашия екип и да започнем да работим заедно. При нас има най-различни възможности – имаме хотел в София, имаме хотел на морето, затова има възможност да работите на различни места”, приветства камериерката мениджърът на хотела Любомир Богданов.

Петкова каза, че хотелът, в който започва работа е един от най-хубавите. „С удоволствие бих работила тук. Това е благодарение на Волен Сидеров и съм му страшно благодарна за всичко, което направи за мен. Той е единственият от политическите лидери, който се загрижи в такава степен. И просто е невероятно”, изрази радостта си Диана Петкова.