|

Честит 6-ти рожден ден, АЛФА ТВ

Целият екип на АЛФА ТВ отправи специален поздрав към зрителите си

На 3 октомври най-българската телевизия АЛФА навърши своят шести рожден ден. Шест години ефир, изпълнени както с много успехи, така и с много трудности. Шест години на усърдна работа, през които неголям екип от хора се стараят да предоставят на зрителите винаги интересни теми, коментари, анализи и различни гледни точки. Шест години на старание да бъде съхранена българщината, православната вяра и гордостта да бъдеш българин. Шест години през, които АЛФА ТВ се утвърди като телевизията на истината. Шест години, през които зрителите гласуваха доверие и разпознават АЛФА ТВ като телевизията на народа. Телевизията, от която могат да почерпят знания и безпристрастна информираност.

АЛФА ТВ се появи в българския ефир след много перипетии, но я има, защото „такива са изискванията на модерното време”, коментира основателят на медията Волен Сидеров. Според него, вестниците са отживелица за по-младите поколения и затова изискването на аудиторията е да има и ефир.

„Трябва да кажем, че партията, която е собственик на телевизия АЛФА не е обикновена партия. Тя беше повикана от хората необходимост и мисля че изигра и играе своята роля. Така че телевизия АЛФА се появи като нещо съвсем естествено и закономерно. Това беше необходимост, за да може идеите, които хората поискаха да ги има чрез партия АТАКА, да се чуват и виждат и през телевизия АЛФА”, заяви в интервю за предаването „На жълтите павета” Сидеров.

„Ние сме голямата телевизия, защото беше истински подвиг в мирно време да направиш телевизия през 2011 година, преди 6 години. Аз и колегите ми проведохме истинска шампионска битка. Показахме, че може без да имаш много средства, без да си олигарх, без да си приватизирал, т.е. присвоил предприятия на България, в които са работили хиляди хора, можеш да направиш нещо, което да е полезно за хората. И до ден-днешен отзивите за АЛФА са проява на учудване, че може да има такава телевизия”, посочи лидерът на АТАКА.

По думите му ресурсът, с който работи телевизията е хилядократно по-малък от този на казионните телевизии. „Те са малките телевизии, защото те по-скоро развращават хората, докато ние се опитваме да ги задържим в категорията хора”, заяви основателят на АЛФА ТВ.

Сидеров беше категоричен, че да работиш в „АЛФА не е само отбиване на служба или да работиш, защото там плащат заплата – при нас има комбинация от кауза и професионализъм”.

Националистът поясни, че е искал да работи с млади хора, които да бъдат освободени и дори да не са научили някои неща от занаята, да го учат в крачка, но да бъдат убедени в това, което правят. „Мисля че го постигнах с хората, с които работим, затова към тях първо една благодарност, към зрителите, които продължават да дават своите отзиви, съвети, включително и това – как да стоя в „Неделник“, с какво да съм облечен. Има такива трогателни писма, все още благодарим, защото това означава загриженост”, заключи Сидеров.

Честит рожден ден, АЛФА ТВ! Продължавайте да бъдете просветителите от ефира и нека си честитим още много рождени дни!

От редакцията на вестник „Атака”