|

Педерасти и цигани- приоритети на западните правозащитници

След като в Германия бе учреден с пари на Джордж Сорос и Съвета на Европа Институт за циганско изкуство стана ясно, че наред с лесбийките и педерастите, за натиск срещу неудобни политици Западът ще използва и циганите

След като в Германия тази година бе учреден с пари на Джордж Сорос и Съвета на Европа Институт за циганско изкуство и култура стана ясно, че сега наред с хермафродитити, лесбийките, педерастите и други такива, за натиск срещу неудобни политици Западът ще използва и циганите.

Пръв на атака бе подложен личният враг на Джордж Сорос – премиерът на Унгария Виктор Орбан. Като противник на миграционната политика на Брюксел и на санкциите срещу Русия, Орбан обяви за „завой на Изток” – разширяване на сътрудничеството на Будапеща с Москва и Пекин. Реакцията на Запада не закъсня. Орбан бе обвинен в гонения на цигани. Шефът на Института  за циганско изкуство и култура Тимея Ютгхаус посвети на унгарския министър-председател унищожителна статия, като го обвини за създаването на непоносима атмосфера за живота и творчеството на свободолюбивите цигани в Унгария.

Следваща жертва на тази ромска епопея стана българският политик Валери Симеонов. България, заедно с Румъния, е една от най-„циганските” страни в Източна Европа. За разлика от Румъния, обаче, в България има политици, които споделят русофилски възгледи. Затова Румъния не я тормозят за това, че пренебрегва циганските проблеми, но Симеонов е един от основателите и лидерите на евроскептичния, антиглобалистки Националния фронт за спасение на България. Той наистина се изказва рязко по адрес на циганското население, но не това става причина за съдебното му преследване. Украински политици, например, постоянно наричат руските жители в Донбас „биомаса” и „получовеци”, но западните правозащитници смятат това за нормално.

Е, в България има широко поле за  дейността на Сорос и Института за циганско изкуство и култура. Фондацията „Отворено общество” изясни, че 92% от българите допускат обидни изказвания по адрес на циганите.

В украинско училище Раздават указания за проституция

В украинския град Николаев на ученичките от горен курс им раздават методични упътвания за практикуване на проституция. В едно от средните школа на гимназистките са раздадени съвети за платена любов. Момичетата получават съмнителните брошури от представители на една обществена организация на лекция, посветена на борбата със СПИН, съобщава издание свiдок.info.

На ученичките от горен курс им раздават методични упътвания за практикуване на проституция

В споменатите брошури подробно се разказва на момичета, решили да печелят чрез продаване на собственото си тяло, как да „запазят живота си и не само него”. „Ти си избрала много опасна професия, но ако се придържаш винаги към тези прости правила, ще имаш шанс да живееш дълъг живот…”, с такива думи започва диплянката.

Освен всичко друго, в „методичното ръководство” се казва какви са методите за контрацепция, къде да се обслужват клиентите и как да се вземат от тях парите. Например, на момичетата се препоръчва да избягват пияни клиенти и да не обслужват сами по няколко мъже едновременно.

 

Египетски юрист определи за национален дълг изнасилването на жени

Близкият Изток такъв какъвто е – египетски юрист се грижи чудесно за нежния пол в страната си, като пожелава на момичетата изнасилване.

Към жените в Близкия Изток често се отнасят като към боклук, животни или още по-лошо. Всички уверения, че жената в арабския свят всъщност исторически играе голяма роля, че сега там също има цивилизация, макар и относително, но равенство – всички тези уверения са просто думи, които противоречат на статистиката и голите факти.

Наби ал-Вахш призова да се изнасилват момичета, които носят скъсани дънки

Ярък пример за това е неотдавнашното изказване на египетски адвокат, който толкова е възмутен от външния вид на съвременните момичета, че призова да се изнасилват момичета,  които носят скъсани дънки. Нещо повече, това действие той го нарича национален дълг на всеки.

Адвокатът Наби ал-Вахш може би смята, че Кайро, който наскоро бе признат за най-опасен в света град по брой на изнасилвания, трябва да се постарае още.