|

Франция узаконява педофилията

С предлагания законопроект ще бъде променена възрастта за сексуално съгласие от 15 на 13-годишна възраст, което е повече от безпрецедентно

В Републиката се подготвя законопроект, който ще позволи да се прави секс с деца от 13-годишна възраст

Френските деца възнамеряват да ги лишат от детство и от най-ранни години да ги травмират за цял живот – за да не се учудват вече на нищо. За тази цел „сексуалното им възпитание” ще бъде поверено на педофили и мигранти, главно от мюсюлмански страни, в които се практикуват детски бракове. Отдавна се знае, че крайностите се привличат и в тази връзка се вижда дълбокото съвпадане на интересите на побърканите на джендър темата симпатизанти на „съвременните европейски ценности” и неслучайно дошлите в Европа привърженици на диви нрави и средновековни традиции. Те и досега процъфтяват в страни от Азия и Африка, чието население постепенно отива в Европа, маскирано като „бежанци”.

Всичко това не е безумие и наивност от страна на пропитите с либерални и хуманистични ценности европейци. Напротив, това е трезв, но при това сатанински проект на строителите на нова Вавилонска кула.

Развращаване на малолетни по закон

И така, според изданието The Local, във Франция се подготвя законопроект, който ще позволи да се прави законно секс с деца от 13-годишна възраст нагоре. Развращаването на малолетните се маскира с разсъждения за „възрастта на сексуалното съгласие”, чийто праг днес във Франция е печално нисък – само 15 години. За неговото падане до 13 години се заговори след поредния скандал, когато френски съд не призна мъж на 28 години за виновен в изнасилването на 11-годишно момиче, решавайки, че тя сама е виновна за това, което се е случило. Френските прокурори също смятат, че не е имало никакво насилие и че детето доброволно се е съгласило на полов акт, тъй като не е било против „да се научи да се целува”. Насилникът е обвинен по доста щадящ член, което го вдъхновява за нови „подвизи”.

В подготвяния закон, легализиращ на практика развращаването на деца, всеки полов контакт с лице, по-младо от 13 години, ще се смята за престъпление. Колко ли ще се задържи този и без това скандално нисък праг?

В случая няма да са достатъчни само извратени и педофили, макар че на тях в Западния свят им е създаден най-благоприятен режим. За развращаването на малолетните на Запад сега работи цялата система. В много детски градини са създадени помещения, където деца от двата пола могат уединено да си изучават един на друг половите органи. В училищата на Франция и редица европейски страни се провеждат уроци, на които запознават децата  – често, без знанието на родителите – „с ценностите на ЛГБТ”,

предлагат им да обмислят половата си принадлежност и да си изберат ориентация.

На младите французи на възраст от 5 до 7 години се предлага за прочит книгата „Татко носи рокля”, филми за момиченца, които искат да станат момчета, като „Томбой”, а също и обратното.

На правителствено ниво се заявява, че „целта на съвременния морал е изваждането на детето от семейството, етиката, социалния, интелектуалния живот, за да се позволи на всеки ученик да се еманципира”. А образованието трябва да „откъсне детето от социалната и религиозна определеност”, за да не му позволи да знае момче ли е или момиче. Да се дискредитира представата за „класическото” семейството, което се създава от мъж и жена, съпруг и съпруга, които имат различни роли и се допълват хармонично един друг. За да се разруши Старият свят, в училищата в Германия и Франция периодично се провеждат акции, на които учителите карат момчетата да идват с поли и да си червят устните, а момичетата да си рисуват мустаци. Официално целта на тези бесовски игри е борба с дискриминацията на жените и за равноправие на половете.

Мигрантите – удар в тила

За да се деморализират изцяло европейците, да се лишат от воля за съпротива, се използва също така и изкуствено стимулираната нелегална миграция.  От участниците в социалния джихад в Европа се иска да наложат на европейците чужди нрави и традиции, а също и да осигурят страните от ЕС с работна ръка, защото „съвременните европейски ценности” влияят много лошо на раждаемостта. Насажданите от „бежанците” диви нрави също така трябва да накарат европейците да приемат новите „ценности”: да станеш безполово същество може да се окаже дори по-добре, отколкото да си младата жена на 70-годишен старец с харем и перспектива да умреш при ранно раждане.

Обсъжданият във Франция 13-годишен праг за сексуално съгласие изглежда твърде висок за пришълците от страни, в които жените ги принуждават за това от най-ранна детска възраст. „Бежанците” от Африка, Афганистан, Пакистан и други „прекрасни” места смятат, че 6-годишни момиченца са подходящи за удовлетворяване на сексуалните им нужди.

Глобалисти и мигранти си помагат взаимно

Икономическите мигранти от мюсюлманските страни прекрасно използват „морално-нравствените промени” в Западна Европа и не се отказват за нищо. Германските медии, например, пишат за сирийски дезертьор на име Гази, който е незаконно в Германия и си докарва във вид на различни помощи почти 30 хил. евро месечно. Тази, баснословна за законопослушните немци, сума той я получава от четирите си жени и 23-те си деца. Като не признава формално многоженството, германската държава смята жените на сириеца за самотни майки и им плаща щедри помощи  за децата, които бързо прелитат в джоба на Гази. Той, разбира се, не работи, но се оплаква, че жените му живеят в различни градове и му се налага да пътува по цяла Германия. Защо му е да работи, щом за това се гърбят немските данъкоплатци, много от които са убедени, че нямат пари за поне едно дете. А някои още не са определили от кой пол са или се смятат за „трети пол” и може би никога няма да могат да имат деца.

Каква ще бъде Европа утре?

Властите прекрасно разбират какво става, но засега не правят нищо, защото подготвяният биопродукт още не е достигнал нужната консистенция. От Брюксел официално заявяват, че са нужни още милиони мигранти, защото очевидно пресмятат, че иначе няма да може да се получи „смесено-негроидната раса, външно приличаща на древните египтяни”, за каквато е мечтал идеологът на ЕС граф Николаус Куденхофе-Калерги.

Давещите се трябва да се спасяват сами

Какво да правят в тази ситуация обикновените европейци, обичащи страните си такива, каквито са ги създали техните предци и не желаещи да се разделят с традиционните ценности, и отхвърлящи нечовешките експерименти над своите деца? Да се борят. Как? Там на място трябва да им е по-ясно.

Превод: Тихомир Тодоров