|

Светлозар Лазаров: Идва времето на консерватизма

Обединени патриоти е устойчив проект, който има бъдеще, коментира националният координатор на АТАКА пред Нова ТВ

Имаме лидер, който е първият български консерватор в България, премина през трудности, понесе много удари. Сега идва неговото време. Консерватизмът е вълна, която върви в цяла Европа. Не е наш проблем, че на някои либерални стратези не им харесва. В момента аз съм национален координатор на АТАКА. Всички сме наясно, че има дистанция между партията и обществото. Едно от нещата, които правя, е да осъществявам контакти с определени граждански движения и обединения по определени теми с оглед да сме по-близо до обществото. Това заяви пред Нова ТВ Светлозар Лазаров.

„Обединени патриоти е устойчив проект, който има бъдеще и това бъдеще зависи от нас. този проект е с потенциал и ако той тръгне по-близо до гражданското общество това ще доведе до съответните резултати”, коментира атакистът.

По думите му най-сериозните разминавания в момента са между ГЕРБ и БСП. „Виждате, че те се тресат заради Истанбулската конвенция, а ние имаме ясна и точна позиция. Тя изцяло обслужва определени лобита, които пък обслужват Сорос. Знаете, че той има голямо влияние в Европарламента”, отсече Лазаров.

„Вотът на недоверие е несъстоятелен. Този вот е срещу ГЕРБ от страна на БСП и срещу Обединени патриоти от страна на ДПС. Това е защото искат да ни извадят от властта. Как може на едно правителство, което е на няколко месеца, да се иска вот на недоверие по тема корупция”, попита националният координатор на АТАКА.