|

Хомосексуалното лоби превзе съдилищата и каза: християнството е тероризъм

Според новото законодателство на училищата в Адалусия, включително и католическите, се вменява като задължение да обучават учениците на идеологията на хомосексуалистите

Социалистическото мнозинство на Андалуския парламент със закон – джендър идеологията задължителна за училищата,  медиите и лекарите

Епидемията от толерантност, обхванала „напредналия” Запад, а след него и другите страни, набира скорост. На авангарда на новия световен ред – содомитите, не им стига, че   в много страни правата им са изравнени с правата на всички и дори са им дадени  специални привилегии. На тях им трябва да властват над нас – традиционното мнозинство. Власт, която, както предсказваха независимите експерти, се проявява като хомосексуална диктатура.

На 6 февруари 2018 г. американските медии съобщиха, че на учителка е забранено за три години да работи в училище, защо е нарекла на страницата си във Фейсбук хомосексуализма грях. Джени Нокс е работила в Съюза на Висшата школа от 2000 г. като преподавател на група студенти-инвалиди, изучаващи Библията. И когато в учебното заведение официално обявяват „Месец на хомосексуализма”, преподавателката, възмутена, пише, че това обижда традиционните мъже и жени. Тя критикува вулгарната реклама „Бъди трансджендър!” на американската общност „LGBTQIA+”, която те са разположили на огромни рекламни пана в учебното заведение.

„Содомията е грях, който поразява душата като раково образувание”,

така Нокс критикува натрапваната отгоре пропаганда. За отбелязване е, че тя характеризира самото явление, а не се обръща към конкретна личност.

Никой не започва да я учи на толерантност, ръководството на колежа веднага минава към дискриминация – първо на жената спират да й дават заплата, а след това направо е уволнена. Едновременно с това другите учители получават команда да изпращат на учениците си писма, в които се говори за радостите на извратените, като прицелът е към „младите и впечатлените от нетрадиционния начин на живот”.

Нокс не стои със скръстени ръце и продължава борбата за своите права, като се надява, че в „демократична” Америка ще й бъдат гарантирани свобода на словото и свобода на вероизповеданието. Като подава заявление в съда, Джени Нокс възнамерява да докаже, че в съответствие с конституцията на САЩ, християните също имат право открито да изразяват възгледите си, включително и във Фейсбук. Адвокатът на учителката  подчертава в съда, че християнските ценности нямат нищо общо нито с омразата, нито с тероризма, в който обвиняват неговата подзащитна.

Но съдиите от втора инстанция са неумолими. В крайна сметка Департаментът за образование в щата Ню Джърси лишава за три години Нокс от преподавателски сертификат, за това, че тя „така и не признава истинността на обвиненията”.

Паралелно с тази история британският съд в Бристол на 5 февруари разглежда подобно дело. Преподавателката в бристолската академия, бившата руска гражданка Светлана Пауел по време на час казва на ученичка-лесбийка: „Бог теб също те обича”. Учениците веднага подават срещу Светлана, учител с безупречен 17 годишен стаж, жалба в училищната „Комисия за борба с тероризма”. Обвиняват я в „промиване на мозъци и  проповеди по време на час”. И отново вярващият човек открито се сравнява с терорист само заради възгледите му, макар че в този случай жената изобщо не казва нищо лошо за сексуалните малцинства. На следващия ден Светлана е извикана на педагогически съвет, където разглеждат

недопустимостта и опасността от нейните „християнски възгледи”.

А след още един ден тя е извикана в отдел кадри, където й съобщават, че заради толкова „грубата си постъпка” ще бъде незабавно уволнена от Академията „без право да обжалва това решение”.

Съществуването на само два биологически пола се обявява за „забранена за децата информация”

Мисис Пауел се обръща към християнски правозащитници и подава иск срещу организацията – собственик на образователната академия, като отбелязва, че е уволнена изключително заради християнските си възгледи и споменаването на Бог по време на занятия. В Бристолския съд по трудови спорове Светлана разказва, че главен проблем в случая е „нейната лична убеденост, че хомосексуализмът противоречи на християнските възгледи”. Делото още не е приключило, но с голяма вероятност може да се твърди, че  жената ще загуби  работното си място. Защитниците на Светлана съобщават, че днес във Великобритания подобни възгледи официално се определят като „екстремизъм” и гражданите, които ги изповядват, са много уязвими в правата си.

Традиционното семейство на Запад е една от малкото сплотени сили,

способни да се противопоставят идеологически на натрапваната педерастия. И затова срещу тях се води истинска война, при това преформатирането на съзнанието започва още от детска възраст. На 29 януари 2018 г. медиите съобщиха, че в испанската провинция Андалусия социалистическото мнозинство на Андалуския парламент приема закон, че отсега ЛГБТ-идеологията става задължителна за училищата, медиите и лекарите. А известният на всички факт за съществуването на само два биологически пола се обявява за „забранена за децата информация”, разпространителите, на която се наказват с астрономични глоби.

Според новото законодателство на училищата, включително и католическите, които не са малко, се вменява като задължение да обучават учениците на идеологията на хомосексуалистите. Също така то забранява да се критикуват във всички средства за масова информация, включително и в социалните мрежи, онези, които са се родили „мъж” или „жена”, но публично обявяват, че са „немъж” и „нежена”. Според този закон

 децата получават „правото” да вземат блокиращи половото им съзряване химически препарати без знанието на родителите,

а всяка психологическа помощ на хомосексуалисти и хора с разстройство на половата идентичност в Андалусия сега се смята за противоправна, незаконна и наказуема. Освен това всички учебници, занятия и уроци трябва да бъдат изцяло преработени в духа на ЛГБТ-идеологията. Глобите за „разкази на учители, журналисти и лекари, пред деца, за двоичността на пола” са от 6000 до 120 000 евро.

Андалусийските родители справедливо определят този закон като „проява на диктатурата на хомосексуалистите”, а местните католически епископи вече го осъдиха като сериозна „заплаха за семейния живот, системата на образование и лекарската професия”.

Изводите от това, което става в света, съвсем не са утешителни. Содомитската нравствена полиция и глобалното „министерство на истината” сега ще съдят хората по цял свят за „мислепрестъпление” – едно към едно с оруеловата антиутопия „1984”. Християните и всички, които отричат „новия хомосексуален ред”, се приравняват със зомби-убийците от ИДИЛ и други подобни фанатици. Започва антиконституционна епоха, в която никой, освен самите нас, няма да се погрижи за защитата на нашите права.

Превод: Тихомир Тодоров