|

Ботевградчани благодариха на губернатор от АТАКА за социалната му дейност

Тодоров осигури почивка на пенсионерите във ведомствената вила в к.к. Боровец

Губернаторът на Софийска област от АТАКА  Илиан Тодоров получи поздрави за социалните си инициативи. Граждани в пенсионна възраст от община Ботевград бяха гости на областния управител Тодоров и му благодариха за осигурената почивка във вилата на областна администрация в Боровец.

Ботевградчани изразиха своето задоволство от прекараното време и пожелаха социалната политика на Тодоров по отношение на пенсионерите да продължи.

Областният управител получи подаръци, които да му носят здраве и късмет.

Гражданите споделиха и някои от тревогите си, свързани с родния край и духовното му развитие. Те поискаха съдействие от Тодоров от АТАКА за осигуряване на човек, който да се грижи за манастира в с. Скравена, тъй като е туристическа забележителност.

В отговор областният управител пое ангажимент да разговаря с ловчанския митрополит Гавриил, за да се намери най-доброто решение за манастира.

Осигуряването на почивка на гражданите в пенсионна възраст от Софийска област е част от  последователните инициативи на областния управител Илиан Тодоров за инвестиции в социални дейности за подобряване на живота и здравето на гражданите от областта.