|

Губернаторът Тодоров лобира за повече полицаи в Самоковско

Илиан Тодоров от АТАКА е първият губернатор, след 1989 г., който присъства на отчет на ОДМВР в Самоков

Губернаторът на Софийска област Илиан Тодоров присъства на отчета на РУ на МВР – Самоков за 2017 г., където бяха отчетени постигнати много високи резултати в областта на сигурността и опазване на обществения ред. Атакистът е първият областен управител, след демократичните промени, който присъства на отчет на полицейското управление в Самоков и този факт беше положително и високо оценен.

РУ-МВР – Самоков отчете за 2017 г. работа по повече преписки.

Прокуратурата и съдът дадоха своята висока оценка на съвместната си работа със служителите на РУ- МВР – Самоков по опазване на правовия ред в общината и държавата.

ОДМВР – Софийска област и Илиан Тодоров от АТАКА работят съвместно за повишаване на категорията на Дирекцията от втора на първа категория.

По думите на старши комисар Григоров от ОДМВР – Софийска област, категоризацията е необходима, защото с  разрастването на Софийска област се увеличават работата и отговорността на служителите. Категоризацията от втора в първа на ОДМВР ще позволи увеличаване на щатовете за служители. Това ще спомогне за още по-успешна борба с битовата престъпност и противообществените прояви в името на  опазването на обществения ред, сигурността и спокойния живот на гражданите на територията на Софийска област.